fbpx

Heel Tread – Når dine sokker skal matche din bil

Sokkerne til den ægte bilentusiast

Heel Tread er sokken til den ægte bilentusiast

Heel Tread fra Portugal, er kommet på markedet med en super fed gave til manden der har alt, men ikke de rigtige sokker!  Producenten gør det nemlig nu muligt, at købe sokker som matcher lige præcis den specielle bil, du kører rundt i.

Så hvis du ejer en BMW E30 M3, en Volkswagen Golf GTi eller f.eks den ikoniske Audi Quattro, så er der rig mulighed for at få noget beklædning, som matcher din fede bil.

Masser af designs at vælge imellem

Sokkerne er ret unikke, og super fin kvalitet. I eksemplet med BMW E30 M3, findes sokkerne i et hvidt design med røde, mørkeblå og lyseblå streger, som symboliserer det traditionelle BMW Motorsports design.

Er du mere til en tysk racer i form af en Volkswagen Golf GTI, så går de velkendte og ikoniske “tern” fra bilens kabine igen på sokkerne, i form af en sort sok med hvide/grå/røde syninger i tern, netop som du kender det fra din bil!

LÆS OGSÅ:
RENNtech kilder Mercedes-AMG A45 på maven

Den tyske Audi Quatto racer er også at finde blandt sortimentet, og i sokkeform byder den på en gul sok med elementer af farver fra den ikoniske rallybil!

Købes online

Heel Tread’s katalog af sokker er ret omfattende, og priserne starter fra 10 euro for et par. Der er masser af forskellige designs at vælge imellem, som f.eks blå/kulfiber sokker i Shmee McLaren Senna design, mørkeblå/røde Porsche RSR sokker, BMW M-Tech, Lancia Integrale, Lamborghini Veneno, Ford GT40, Ferrari F40, Peugeot T16 Rallybil og mange mange flere.

Køb sokkerne her

Hvad end du er til ordinære høje sokker eller lave sokker, er der masser at vælge imellem, og står du og mangler en gaveæske, så fås de også som f.eks et sæt i en fræk 930 Special Edition pakke, med fire par sokker i en fin kasse, med inspiration fra de helt gamle Porsche racerbiler!

VIND et par sokker samt en Ecocut pro!

Hvis du holder øje med os på Facebook via dette link, så vil du i de kommende dage kunne finde en konkurrence, hvor vi har været så heldige at få lov til at udlodde et par sokker, samt en Ecocut Pro!

LÆS OGSÅ:
Mercedes viser faceliftet for E-Klassen frem

For at gøre det lidt nemmere for dig at finde det par du synes er det fedeste, kan du få lidt inspiration fra følgende links herunder;
Shmee McLaren Senna, Ferrari F40, Volkswagen Golf GTI, Audi Quattro, og BMW E30 M3!

Vinderen findes på Facebook blandt alle dem som har liket vores billede om konkurrencen!

🔴🔴🔴 KONKURRENCE 🔴🔴🔴 VIND Heel Tread BILSOKKER OG ECOCUT pro TIL DINE SLIDTE VINDUESVISKERE!! Efteråret har ramt os,…

Slået op af Pro-Street.dkOnsdag den 16. oktober 2019

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.