Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 98

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 100

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 101

ECOCUT pro skæreværktøj til vinduesvisker

Brug et sæt viskerblade to gange

 

Som overskriften afslører, er ECOCUT sat i verden, for at genanvende et sæt viskerblade, så de kan bruges mere end én gang. Selve idéen er jo ret smart, da vi står foran en global klima udfordring. Men virker produktet efter forskriften? Kan man virkelig ved at køre dette værktøj ned langs viskerbladet, få et nærmest nyt viskerblad, ved blot at skære det yderste lag gummi af?

For at forklare, hvordan ECOCUT pro fungerer detaljeret, skal vi først og fremmest se på, hvordan et viskerblad ser ud når det er nyt. For at sikre, at viskerblade kan aftørre forruden uden at trække streger, har splinternye viskerblade en “skarp” kant. Men på grund af vejrforhold, snavs og resterne af insekter, slides viskerbladene over tid.

ECOCUT pro skæreværktøj til vinduesvisker, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Med sin patenterede skæringsteknologi skærer ECOCUT pro gummidelen nøjagtigt og gendanner således viskerbladets originale “skarpe kanter”. Som et resultat af dette, kan viskerbladet fungere ordentligt igen og aftørre forruden uden streger, ligesom da de var nye.

For at benytte produktet korrekt, skal du gøre følgende:

ECOCUT pro skæreværktøj til vinduesvisker, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

1. Løft forrudeviskerne og rengør viskerblade grundigt med den medfølgende svamp.

ECOCUT pro skæreværktøj til vinduesvisker, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

2. Når du bruger ECOCUT pro for første gang, skal du vælge åbning (1) og indsætte viskerbladet. Tip: For at sikre, at ECOCUT pro glider jævnt over viskerbladet, skal du blot tilføje lidt opvaskemiddel til styrespalten.

ECOCUT pro skæreværktøj til vinduesvisker, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests3. Træk i ECOCUT pro med en lige mængde tryk langs hele viskerbladets længde.

ECOCUT pro skæreværktøj til vinduesvisker, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

4. Rengør viskerbladet igen med den fugtige svamp efter skæring for at fjerne resterende snavs. Du er færdig og klar til at indtage de danske landeveje igen, med et klart udsyn i alt slags vejr.

VIND en pakke med sokker og en Ecocut pro!

Hvis du holder øje med os på Facebook via dette link, så vil du i de kommende dage kunne finde en konkurrence, hvor vi har været så heldige at få lov til at udlodde en Ecocut Pro samt et par super fede sokker fra Heel Tread!

For at gøre det lidt nemmere for dig at finde det par du synes er det fedeste, kan du få lidt inspiration fra følgende links herunder;
Shmee McLaren Senna, Ferrari F40, Volkswagen Golf GTI, Audi Quattro, og BMW E30 M3!

Vinderen findes på Facebook blandt alle dem som har liket vores billede om konkurrencen!

🔴🔴🔴 KONKURRENCE 🔴🔴🔴 VIND Heel Tread BILSOKKER OG ECOCUT pro TIL DINE SLIDTE VINDUESVISKERE!! Efteråret har ramt os,…

Slået op af Pro-Street.dkOnsdag den 16. oktober 2019

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.