fbpx

ECOCUT pro skæreværktøj til vinduesvisker

Brug et sæt viskerblade to gange

 

Som overskriften afslører, er ECOCUT sat i verden, for at genanvende et sæt viskerblade, så de kan bruges mere end én gang. Selve idéen er jo ret smart, da vi står foran en global klima udfordring. Men virker produktet efter forskriften? Kan man virkelig ved at køre dette værktøj ned langs viskerbladet, få et nærmest nyt viskerblad, ved blot at skære det yderste lag gummi af?

For at forklare, hvordan ECOCUT pro fungerer detaljeret, skal vi først og fremmest se på, hvordan et viskerblad ser ud når det er nyt. For at sikre, at viskerblade kan aftørre forruden uden at trække streger, har splinternye viskerblade en “skarp” kant. Men på grund af vejrforhold, snavs og resterne af insekter, slides viskerbladene over tid.

Med sin patenterede skæringsteknologi skærer ECOCUT pro gummidelen nøjagtigt og gendanner således viskerbladets originale “skarpe kanter”. Som et resultat af dette, kan viskerbladet fungere ordentligt igen og aftørre forruden uden streger, ligesom da de var nye.

For at benytte produktet korrekt, skal du gøre følgende:

LÆS OGSÅ:
Video: Over 350 heste i gammel Mini

1. Løft forrudeviskerne og rengør viskerblade grundigt med den medfølgende svamp.

2. Når du bruger ECOCUT pro for første gang, skal du vælge åbning (1) og indsætte viskerbladet. Tip: For at sikre, at ECOCUT pro glider jævnt over viskerbladet, skal du blot tilføje lidt opvaskemiddel til styrespalten.

3. Træk i ECOCUT pro med en lige mængde tryk langs hele viskerbladets længde.

4. Rengør viskerbladet igen med den fugtige svamp efter skæring for at fjerne resterende snavs. Du er færdig og klar til at indtage de danske landeveje igen, med et klart udsyn i alt slags vejr.

VIND en pakke med sokker og en Ecocut pro!

Hvis du holder øje med os på Facebook via dette link, så vil du i de kommende dage kunne finde en konkurrence, hvor vi har været så heldige at få lov til at udlodde en Ecocut Pro samt et par super fede sokker fra Heel Tread!

For at gøre det lidt nemmere for dig at finde det par du synes er det fedeste, kan du få lidt inspiration fra følgende links herunder;
Shmee McLaren Senna, Ferrari F40, Volkswagen Golf GTI, Audi Quattro, og BMW E30 M3!

LÆS OGSÅ:
Coronavirus forlænger ventetiden på ny Bugatti model

Vinderen findes på Facebook blandt alle dem som har liket vores billede om konkurrencen!

🔴🔴🔴 KONKURRENCE 🔴🔴🔴 VIND Heel Tread BILSOKKER OG ECOCUT pro TIL DINE SLIDTE VINDUESVISKERE!! Efteråret har ramt os,…

Slået op af Pro-Street.dkOnsdag den 16. oktober 2019

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.