En lille nedtakt, på noget som vil blive beskrevet som det fedeste Formel 1-løb i flere år. Godt nok befandt Mercedes sig endnu engang med et 1-2 resultat, men de dueller og kampe der var i midterfeltet – “Best of the rest” – var ualmindeligt gode.

Et løb der desværre startede skidt for både Kevin Magnussen og Romain Grosjean, da de kolliderede allerede i sving 5 på første omgang. En kollision der efter kort tid, skulle vise sig at kræve begge biler tilbage i pitgaragerne. Dette gjorde teamet med stor sikkerhed for at spare på både bil og mekanik. Og måske også fordi Günther Steiner ikke kunne vente med at give skideballen til de to herrer, ah, nok ikke.

Derudover var løbets måske største og mest omtalte øjeblik, da Sebastian Vettel fejlbedømmer en overhaling på Max Verstappen, forbremser sig, og kører op i bagenden på den unge hollænder. Begge biler formår dog mirakuløst at overleve kollisionen, utroligt da Red Bull-raceren fløj (mildest talt) over en af de høje kerbs, så alle fire hjul var af asfalten. Max Verstappen endte løbet på en femte plads. Han selv var overrasket over bilen overhovedet gennemførte. Se episoden i videoen herunder.

Formel 1 har som altid sammenklippet et nydeligt recap på løbet, og det kan ses i playeren herunder.