Gotthard passet i Schweiz er en af de smukkeste veje i europa. De mange kurver af asfalt der snor sig op igennem de Schweiziske alper er et mekka for alle der ønsker en spirituel køreoplevelse. Dette betyder selvfølgelig at der er en del trafik på passet i løbet af sommermånederne. En del af trafikken er udgjort af autocampere og biler med campingvogne på træk. Dette kan lede til frustration for dem, som besøger passet for at have det sjovt i deres dyre sportsvogne, hvilket desværre leder til dårlige trafikmessige beslutninger.

Læs også: UHELD: Audi RS6 Avant kører galt på Amager

Det er sansynligvis det der skete den 12. august, hvor en ulykke fandt sted på det smukke bjergpas. En video på youtube viser eftermælet af et sammenstød mellem en Bugatti Chiron, en Mercedes stationcar, en 911 Carrera GTS og en stor autocamper.
Bugattien og Porschen fuldte bagerst, efter en stripe af biler. Bugattien lå bagerst. Da vejen åbnede op trak ejeren af Bugattien ud for at overhale. Ikke den store opgave for en bil med 1500 hk. Desværre havde ejeren af den forankørende Porsche 911 den samme idé. De to biler kolliderede, hvilket sendte dem begge ind i Mercedesen. Bugatti’en ramte også en autocamper.

På videoen ses det at Bugattien hovedsageligt fik skader på fronten. En anden video, som kan ses på instragrambrugeren vdhautomotive, viser at bilens airbags blev aktiveret. Det er svært at se skaderne på Mercedesen på nogen af videoerne. Den bil der, på overfladen i hvert fald, er sluppet værst fra sammenstødet er Porschen. På videon ser det ud til at bilens front samt forhjulsophæng har taget alvorlig skade.

Gotthard passet blev angiveligt lukket i tre timer indtil vejbanerne var ryddet. Alle involveret overlevede. Dog skulle en person angiveligt have skader alvorlige nok til at et hospitalsbesøg var på sin plads.