fbpx

UHELD: Audi RS6 Avant kører galt på Amager

Svinedyr Audi ender i hækken og en mur

Høj hastighed kostede formentlig herredømmet over denne Audi RS6 Avant

Her til eftermiddag kørte en lynhurtig Audi RS6 Avant galt, på Strandlodsvej på Amager. Vidner fortæller at bilen netop var blevet set forinden, ved en metrostation i nærheden, hvor føreren kørte “råddent”. Kort efter og kort derfra, endte den selv samme bil så i en hæk og en mur ved en privat have.

Uheldet skete lige i et sving, hvor der ellers forinden er masser af vejbump for at nedsætte hastigheden på vejen. Strandlodsvej på Amager er nemlig plaget af biler der kører med alt for høj hastighed, og i dag gik det så galt.

På vejbanen kan man se spor, som fører over til den forulykkede Audi RS6 Avant. Og billederne viser tydeligt, at der har været fart på. Den ene fælg er gået i flere mindre stykker, mens hele dækket er røget af. Undervogn og andre dele er ligeledes revet af, men kabinen ser ikke ud til at have taget større skade.

LÆS OGSÅ:
EFTERLYSNING: Sort Fiat 500C savnes fra Hellerup

Stod ud og tog billeder af uheldet

Vidner på stedet fortæller til os, at straks efter bilen var kørt galt, så steg personen bag rattet ud af bilen, og tog  billeder af uheldet selv, med sin egen telefon. Han var derfor uskadt, trods det voldsomme uheld.

Men kort efter at bilen var kørt galt, ankom flere patruljevogne til stedet. Her blev føreren anholdt, men dog senere løsladt igen, i følge vores kilder.

Bilen er leaset, og havde omkring tre måneder tilbage af leasingperioden.

En sprit ny Audi RS6 fra samme årgang, koster i øjeblikket fra omkring 1 mio. kroner. Se de voldsomme billeder, i galleriet herunder:

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

ommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.