MY GARAGE byder på drømmebiler helt gratis

Vi har været en tur forbi MY GARAGE i Vejle, hvor nogle af landets mest eksklusive og specielle biler bliver forhandlet og opbevaret i de karakteristiske glasbokse.

Hos MY GARAGE er filosofien at tilbyde et unikt koncept, der omfavner hele bilverdenen. Ligefra salget af helt dyre luksusbiler såsom Rolls Royce og McLaren – til ældre klassiske biler.

Og her er alt hvad hjertet begære, om du er til de helt hurtige superbiler, de lidt mere eksotiske luksusbiler, de mere normale italienske sportsvogne eller biler fra den gang far var dreng. Og hvis du vil have din bil opbevaret, så bliver du automatisk medlem af den eksklusive klub, Gentleman’s Garage.

Hold møde i eksklusive rammer

For dem som er medlemmer af denne klub, byder medlemskabet på en lang række særarrangementer som Trackday, foredrag, invitationer til unikke præsentationer, vinsmagning og prøvekørsler mm.

Har du brug for et sted at holde dit møde hvor rammerne ligeledes er eksklusive og i høj kvalitet, så byder Gentleman’s Lounge også på en helt særlig bar og lækre sofaer, så du kan imponere din næste samarbejdspartner eller pleje netværket. Du kan dog også komme udefra og booke et mødelokale i selvsamme omgivelser, og deltage i de mange events, selvom du ikke har en bil opbevaret endnu.

I de i alt 66 specialbyggede glasbokse, står din bil opbevaret under stabile forhold og nøje kontrollerede temperature. MY GARAGE serviceafdeling har mulighed for løbende at vedligeholde bilens stand, så batteriet f.eks ikke løber tør under opbevaringen, eller give bilen det helt særlige dækmassage så du ikke får ‘flatspots’, der ellers normalt finder sted, under traditionel langtids opbevaring.

Under din bils ophold er der selvfølgelig også sørget for den højeste sikkerhed i form af særlige alarmsystemer, og det er udelukkende medlemmerne som har direkte adgang til de mange biler, så selvom at MY GARAGE tiltrækker mange besøg hvert år, så skal du ikke være nervøs for fedtfingre eller ridser, når din bil er parkeret bag glasfacaden.

Alt under ét tag

MY GARAGE har en vision om at skabe bilernes verden, hvor du finder alt du skal bruge, under samme tag. Du kan f.eks få din bil klargjort i den ene ende af huset, få fikset forrudens stenslag undervejs, komme hele vejen rundt i universet, inden du ender nede for enden blandt de mange andre superbiler ved glasboksene.

Og her står biler for millioner. Men det er ikke kun privatejede biler som står til opbevaring, der er også masser af partnere. Det er firmaer som lejer sig ind hos MY GARAGE, og som specialiserer sig i f.eks salg af helt gamle klassiske biler, eller leasing og salg af nyere biler.

Der er derudover masser af dygtige fagfolk tilknyttet stedet, i de mange forskellige værksteder du finder i lokalerne. Formula Automobile, Porsche Service Center Vejle og Tesla, er blandt nogle af dem, som du kan få din bil serviceret hos. Og har du en af de helt dyre engelske prestige mærkebiler fra Rolls-Royce, så er MY GARAGE det eneste sted i Danmark, som du kan få serviceret din bil hos.

Skulle du have brug for et desideret mødelokale, så er der også plads til det. Eller mangler din bil noget smart folie, så kan det også klares in-house.

Besøget værd

Der findes en række forskellige steder i Danmark, hvor man kan se større og mindre ‘udstillinger’ af superbiler. Under vores besøg hos MY GARAGE, blev vi vist rundt og fik en ægte A-Z tur af Alexander, som er Brand Manager på stedet.

I videoen i toppen kan du se de mange optagelser, og vi håber at du synes om den! Hvis du vil se mere til MY GARAGE og selv besøg dem, så finder du nogle praktiske informationer herunder, og ellers håber vi at du vil nyde galleriet i bunden af vores artikel:

Navn: MY GARAGE A/S
Adresse: Wittrupvej 1
Postnummer og by: 7120 Vejle, Øst
Åbningstider:

Mandag-Fredag: 09:00-17:00
Weekend: Første søndag hver måned 11:00-15:00
Website: www.MyGarage.dk