Vi sender live fra 10K Cashday

Vil du se med, når 32 af de mest hardcore biler fra Norden dyster om præmien på 100.000 SEK? Så læs mere her!

Vi sender live med 6 kameraer og en drone fra Malmö Raceway, når 16 biler fra Tyskland, 16 biler fra Scandinavien, dyster om hovedpræmien på 100.000 Svenske kroner!

Det hele foregår på Malmö Raceway lørdag den 18-05-2024, og vi sender live derfra så du kan følge med hjemmefra!Følg med live via Twitch

Som noget nyt sender vi live via vores nye kanal på Twitch, og det betyder at du kan sidde og se med hjemmefra på dit tv, din computer, telefon, tablet eller hvilket device du måtte have. Kanalen finder du her i artiklen ovenfor, eller via dette link.

Få besked når vi går live, på email!

Du kan også følge med via vores notifkations system på e-mail, hvis du tilmelder dig herunder. Så får du automatisk en e-mail når vi går live!

Live fra Malmö Raceway

Tilmeld dig som dansk deltager

Der er faktisk mulighed for lidt endnu, at tilmelde sig som dansk deltager. Det gør du via vores ven Roak, som står for den danske del. Tilmelding sker via at kontakte ham på Facebook.

Deltagergebyr koster 2500,- SEK pr. bil og kræver forhåndsgodkendelse af arrangørerne.

Deltag som publikum

Det er naturligvis også muligt at ankomme som publikum, og blot kigge på de mange biler hele dagen. Indgangsprisen for dagen vil være 20 Euro (Ca. 150,- DKK). Tidsplanen finder du herunder.

Danske Roak er medarrangør

Vores ven fra YouTube kanalen Roak, er med til dette arrangement som medarrangør. Se hans video her, hvor han fortæller nærmere om den kommende begivenhed!