Kulfiber body-kit og 887 hk: Mansory P900 tager Mercedes-AMG G63 til næste niveau

Mercedes-AMG G63 er allerede en imponerende bil med sit firkantede design og en AMG-tunet motor, der producerer op til 577 hestekræfter. Men teamet hos Mansory mener, at bilen kunne være endnu mere imponerende. De har netop præsenteret deres nyeste version af luksus-SUV’en kaldet Mansory P900.

De største ændringer kommer i form af udseendet og ydelsen. Teamet har monteret et bredt body-kit produceret helt i kulfiber, hvilket får bilen til at se endnu mere truende ud end før. Panelerne tilføjer cirka 20 centimeter på tværs af køretøjet. Den iøjenfaldened farve hedder ‘Sand desert Gloss’

Motorhjelmen har en noget overdesignet top med tre luftindtag foran den 4,0-liters biturbo V8-motor der gemmer sig nedenunder. Motoren producerer nu vanvittige 899 hk og elektronisk begrænsede 1.200 Newton-meter af drejningsmoment. Med opgraderingerne kan bilen nu nå 100 km/t på 3,3 sekunder og en topfart på 250 km/t.

Interiøret i en Mansory P900 matcher det sandfarvede ydre

For at håndtere al den ekstra effekt installerede Mansory også nye bremser sammen med et sænket affjedringssystem, som sænker den tyske Gelandewagen med 50 millimeter.

Udover alle disse modifikationer kan kunder vælge specielle materialer for at gøre deres P900 endnu mere unik. Læderbetrækket kan udføres i mønstret eller quiltede designs, mens kofangere og andre trim-dele kan udskiftes med kulfiber accenter i stedet.

Så hvor meget koster alt dette? Det er uklart på nuværende tidspunkt, hvilken pris Mansory har sat på disse modifikationer, men givet deres ry for at omdanne seks-cifrede SUV’er til syv-cifrede super-SUV’er (hvis vi taler USD), er det sikkert at sige, at prisen på P900 sandsynligvis er en meget dyr opgradering.