Den firedørs Ferrari ser ret lækker ud i den nye to-tonede lakering

Ferrari Purosangue, virksomhedens første fire-dørs model, blev lanceret i september sidste år og får allerede en makeover fra designstudiet Carlex Design. Aftermarket-specialisten tilbyder nu en pakke med opgraderinger til interiør- og eksteriørdesignet, der bl.a giver den firedørs Ferrari model en tofarvet lakering.

Carlex har valgt af farve den øverste halvdel af Purosangue i Racing Green og matcher den med børstet sølv på den nedre halvdel, hvilket giver Ferrarien et yderst imponerende udseende. Det grønne på toppen starter helt ude på fronten, rækker over motorhjelmen, omfavner vinduerne inden det strækker sig til bagruden.

Firmaet har også ført det tofarvede tema igennem hele kabinen. Dog har Carlex erstattet den børstede sølv med perlemor hvid, som står i lækker kontrast til den flaskegrønne farve på sæderne. Der er også grønt læder eller alcantara på dørbeklædninger, instrumentbrættet og sædeindlæggene, mens den hvide farve pryder sæderyggende, nakkestøtter samt centerkonsoller. Som kronen på værket har firmaet monteret deres 23-tommers hjul med grønne detaljer med firmaets emblem.

Carlex Design har virkelig ramt plet med designet af kabinen

Carlex design har ikke rørt Ferrari´s V12-motor

Drivlinjen forbliver uændret – men det bør ikke være noget problem. Ferrari´s 6,5 liters V12-sugemotor yder 715 hk ​​og 716 Nm. Firmaet hævder at Purosangue kan ramme 100 km/t på 3,3 sekunder og nå en topfart på over 300 km/t. Den Otte-trins dobbeltkoblingsgearkasse sender effekten til alle fire hjul, men forhjulstrækket kobles fra afhængigt af gear og hastighed.

Ferraris første fire-dørs model kan måske virke som et fejltrin for den ikoniske sportsvognsvirksomhed, men efterspørgslen har været enormt stor i kølvandet på dens debut. Virksomheden afslørede tidligere i denne måned, at de har nok Purosangue-ordrer til at holde dem travlt beskæftiget frem til 2025. De valgte at åbnede ordrebøgerne igen efter at have lukket dem grundet den stærke kunde-respons.

Pakkepriser

Med tiden forventer vi at se flere opgraderinger og kits til Ferrari´s firedørs model fra andre tuningshuse. Carlex Design Tilbyder konverteringssættet for 61,500 EUR (458.000 DKK ved dagens valutakurs). Kunder kan også vælge individuelle eksteriør-, interiør- eller fælgepakker separat – disse pakker koster henholdsvis 16.500 EUR (128.889 DKK, 36.000 EUR (268.118 DKK), og 12.000 EUR (89.372 DKK).