Brabus 900 Superblack er en endnu hurtigere og mere eksklusiv version af AMG GLS 63 takket være ny motor og ændret design

Med et have af overdådige SUV´er som Lamborghini Urus, Bentley Bentayga, Aston Martin DBX 707 og Porsche Cayenne er der nu rig mulighed for at have hele familien med i fuld overklasseluksus. Men hvad nu hvis familien er lidt større end gennemsnittet? Hvad nu hvis du har brug for en SUV med syv sæder men stadigvæk nok hestekræfter til at sætte en Ferrari F8 i skammekrogen? Så er der håb for, Brabus, det kendte tyske tuningfirma, har netop lanceret en specialudgave af Mercedes-AMG GLS 63.

Denne specialversion der er udstyret med et yderst optimeret motor-setup og en luksuriøs kabine bære det fulde navn ved navn Brabus 900 Superblack. En af de mest bemærkelsesværdige ting ved dette køretøj er selvfølgelig dens imponerende motor. Brabus har været i stand til at øge ydelsen fra de oprindelige 603 hk og 850 Nm til hele 900 hk og 1250 Nm.

Dette er gjort ved at opborde den 4,0-liters bi-turbo V8 til 4,4 liter. Dertil kommer det et nyt udstødningssystem, nye turboladere samt en ny ECU. Med den højere effekt kan Brabus’ GLS nå 0-100 km/t på blot 3,6 sekunder og en tophastighed lige under 330 km/t. Til sammenligning kan den ‘almindelige’ Mercedes-AMG GLS 63 nå 0-100 km/t på 4,2 sekunder og en topfart på 280 km/t.

Brabus går ikke på kompromis med luksus og komfort

Men det er ikke kun motoren som er blevet opgraderet. Bilen har også fået nye kulfiber detaljer og særlig sort lakering over alt på bilen – deraf navnet “Superblack”. Det nye look giver bilen en mere aggressiv profil end sin standard-version. Kabinen ser også fantastisk ud. Bilen kommer med læderbeklædte sportssæder med diamant-quiltning og andre luksuriøse detaljer såsom træpaneler og ambient belysning.

Selv med de mange hestekræfter er der ikke sparet på luksus og komfort. Denne specielle Brabus-version vil dog være et sjældent syn på vejene, da kun ti eksemplarer vil blive produceret, hvilket gør dette monster af en luksus-performance-SUV yderst ekskluksiv.

Det utroligt høje antal hestekræfter samt den unikke lakering og de udsøgte detaljer i interiøret, gør at Brabus 900 “Superblack” er en bil for dem som ønsker alt det bedste. En bil som er skabt til folk, der værdsætter ydeevne og luksus på samme tid. Med sit aggressive look, opgraderede motor-setup og eksklusive interiør kommer Brabus “Superblack” til at blive et mindeværdigt køretøj for dem der er heldige nok til at opleve den.