fbpx

Video: Ejer af Ferrari 812 Superfast kører galt i London

Ferrari Super-GT bider fra sig

Endnu et prakteksemplar af en Ferrari ødelagt.

Den vedlagte video har flugtureret de sidste par dage. Videoen viser POV (Point-of-view) fra føresædet af en Ferrari 812 Superfast. I starten af videoen passere føreren af den 790 hestekræfters super-GT en række cykelister inden han stopper ved et lyskryds.

Han svinger herefter ud på Lambeth Bridge, der ligger i det centrale London. Her passerer han endnu en cykelist imens han trædder hårdt på højrepedalen. Ser man på førerens venstre hånd kunne det godt se ud til at han gearer ned lige inden. Med så mange hestekræfter, på hvad der godt kunne være fugtig asfalt, mister baghjulene grebet i vejen.

Udskridningen sender bilen over i modsatte kørebane og han misser heldigvis den modfrakommende cykelist. Han rammer kantstenen hårdt og airbaggene aktiveres. Ifølge avisen The Sun efterforsker politiet sagen. Heldigvis var der ingen der kom til skade.

LÆS OGSÅ:
Ny Porsche 911 Turbo S Coupé får over 600 hestekræfter
Kilde
youtube

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.