fbpx

Tesla Model 3 kameraer fanger voldsomt sammenstød i Californien

Sammenstødet ser ud til at være et produkt af 'road rage'

Kameraerne på Tesla Model 3 har gjort bilerne til lidt af en flåde af automobil overvågningsvogne. Flere og flere videoer bliver lagt på nettet af sammenstød og andre farlige krafikrelaterede situationer fanget på Tesla’s TeslaCam.

Den seneste video kommer fra en Model 3 ejer, der kørte på Alvarado-Niles Road i Union City i Californien. Føreren havde fået øje på en potentiel ‘road rage’ situation. Heldigvis for Model 3 ejeren, blev vedkommende ikke selv involveret i sammenstødet.

Videoen viser desværre ikke hændelserne, der ledder op til sammenstøddet. Dog kan man ved 0:20 ane en sort Acura sedan ude i venstre side af billedet. Bilen ladder til at svinge ud i hvad der ser ud til at være et nødspor eller cykelsti. Bilen styrer efter kort tid mod højre side af billedet. Dette giver udsyn til en SUV, der ligger lige i hælene på den sorte sedan. Det ladder altså til at SUV’en jagter den mindre bil. Jagten ænder dog brat da SUV’en kolliderer med sedan’en i overhælsbanen, hvilket sender begge biler henover midterrabbatten.

Via
insideevs.com
Kilde
driveteslacanada.ca

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.