fbpx

TechArt Porsche 911

TechArt giver den ikonsike sportsvogn lidt ekstra lir

Porsche tuneren TechArt har, efter at have arbejdet på 911 GT2 RS og Panamera Turbo S E-Hybrid, kastet sig over den seneste generation af 911 (992). Der er ikke et sted, hvor det tyske firma ikke har sat deres eget touch på den ikoniske sportsvogn. Den mest iøjenfaldende opgradering må være TechArt’s Daytona II fælge, der måler 20″ på forakslen og 21″ på bagakslen. Det nye affjedringssystem sænker bilen med 30 millimeter, så hjulkasserne passer perfekt ned over de nye fælge.

Det subtile bodykit består af ny front splitter, sideskørter, diffuser og en speciel spoiler fremstillet af et polycarbonat-lignende materiale kaldet Makrolon. Hvis du ikke synes om designet af spoileren, tilbyder TechArt en mindre læbespoiler, der monteres på bilens standard spoiler.

I motorrummet har firmaet tunet den 3,0 liters V6 dobbeltturbo til 503 hk og 610 Nm (+59 hk, +80Nm). Opgraderingerne i motorrummet suppleres af et nyt udstødningssystem med kontrollerbare ventiler. Mærkeligt nok er den ekstra ydelse kun tilgængelig når bilen sættes i Sport eller Sport Plus.

Via
TechArt
Kilde
Motor1.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.