fbpx

Store ændringer i bilindustrien på vej

PSA Groupe og FCA offentliggører fusion

Så er det officielt. PSA Groupe og FCA (Fiat Chrysler Automobiles) har aftalt at indgå en 50/50 fusion. Det vil resultere i verdens fjerde største bilproducent med 8.7 million biler solgt hvert år. PSA består af bilmærkerne Peugeot, Citroën, DS Automobiles samt Opel og Vauxhall. FCA består bl.a af bilmærkerne Alfa Romeo, Chrysler, Fiat og Maserati.

Værdien af det nye firma vil blive delt 50/50 mellem investorene i FCA og PSA Groupe. Det nye firma estimeres til at være 80% fusioneret og nedskære deres samlede omkostninger med 2,8 milliarder euro efter de første fire år.

Firmaets samlede årlige omsætning forventes at ligge på 170 milliarder euro baseret på tal fra 2018. Bestyrelsen vil bestå af fem medlemmer fra både FCA og PSA med CEO Carlos Tavares de første fem år efter fusionen.

Kilde
Motor1.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.