fbpx

Store ændringer i bilindustrien på vej

PSA Groupe og FCA offentliggører fusion

Så er det officielt. PSA Groupe og FCA (Fiat Chrysler Automobiles) har aftalt at indgå en 50/50 fusion. Det vil resultere i verdens fjerde største bilproducent med 8.7 million biler solgt hvert år. PSA består af bilmærkerne Peugeot, Citroën, DS Automobiles samt Opel og Vauxhall. FCA består bl.a af bilmærkerne Alfa Romeo, Chrysler, Fiat og Maserati.

Værdien af det nye firma vil blive delt 50/50 mellem investorene i FCA og PSA Groupe. Det nye firma estimeres til at være 80% fusioneret og nedskære deres samlede omkostninger med 2,8 milliarder euro efter de første fire år.

Firmaets samlede årlige omsætning forventes at ligge på 170 milliarder euro baseret på tal fra 2018. Bestyrelsen vil bestå af fem medlemmer fra både FCA og PSA med CEO Carlos Tavares de første fem år efter fusionen.

LÆS OGSÅ:
Svinedyr leaset superbil brænder op i Odense
Kilde
Motor1.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.