fbpx

Porsche 988 Vision Concept

Renderingerne kan give praj om udseendet på Porsche´s næste hyperbil

Det sidste eksemplar af hyperbilen, 918 Spyder, rullede af samlebåndet i midten af 2015, klar til at tage kampen op med Ferrari LaFerrari og McLaren P1. Vi har siden ventet på at firmaet ville lancere en efterfølger. Desværre må vi, ifølge udtalelser fra Porsche, under Geneva Motor Show 2019, vente indtil 2025 før vi for deres næste hyperbil at se. Grunden til den længe ventetid er simpel. Porsche mener ikke at batteriteknologien idag er tilstrækkelig til deres næste hyperbil.

Porsche er dog igang med at undersøge hvordan bilen skal se ud og står med to muligheder. Enten skal designet være helt nyt og futuristisk, eller også skal designet tage inspiration fra kendte klassiske Porsche modeller.

En uafhængig designer, kaldet Invisive, har givet sit bud på hvordan et mere futuristisk design kunne pryde firmaets næste centermotor hybrid-hyperbil. Designet tager udgangspunkt i en 918 Spyder, men inkorporerer elementer fra Taycan konceptbilen (E-Mission). De enorme multiegede fælge passer perfekt i hjulkasserne og går godt sammen med den lave profil.

Vi krydser fingre for at Porsche ser disse renderinger og tager designet til overvejelse.

Via
Motor1
Kilde
Behance

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.