fbpx

Porsche 911 Carrera S og Carrera 4S får manuel gearkasse

De manuelle modeller kommer med en masse udstyr som standard

Moderne sportsvogne med manuel gearkasse bliver mere og mere sjældne, men hos Porsche har man valgt at smide en 7-trins manuel gearkase i 911 Carrera S og 4S modellerne. Den rigtig gode nyhed er, at de manulle modeller bliver et sandt røverkøb sammenlignet med andre 911 modeller.

Den manuelle gearkasse kommer med Porsche’s Sport Chrono pakke som standard. Pakken tilfører aktive motorophæng, samt en sports-indstilling til Porsche Stability Management systemet. Dertil kommer et rev-match system samt en 918-inspireret drejeknap, på rattet, til at vælge køreindstilling.
Og hvad koster så alt dette…? Ikke en krone mere end en 911 med PDK. Det er sært for normalt vil Sport Chrono pakken være et tilvalg til $2720. Den manuelle 911 får også et mekanisk spærredifferentiale og Porsche Torque Vectoring, istedet for det elestroniske spærredifferentiale som fås på bilerne med PDK-gearkassen.

Det vil dog ikke være muligt at tilvælge den manuelle gearkasse på Carrera og Carrera 4 modellerne. Accelerationstiderne vil ligge nord for de 4 sekunder PDK-bilerne skal bruge på 0-100-sprinten.

Så det lyder jo som et super godt tilbud for folk der ønsker en mere engagerende køreoplevelse fra den nye 911. Der er bare et lille problem. De manuelle modeller vil kun blive introduceret i USA. Om de kommer til Europa må tiden vise. Vi krydser fingre.

Kilde
Motor1.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.