fbpx

McLaren GT får premiere den 15. maj

Den nye model skal sætte nye standarder i Grand Tourer segmentet

Om lige godt seks dage hiver McLaren sløret af deres nyeste kreation, McLaren GT. Traditionelt har en ‘Grand Tourer’ sin motor foran førehuset, men den tradition vil McLaren rive op med roden. Den nye McLaren GT bliver præsenteret under de to slogans “New Rules” og  “Never let tradition hold you back”. Det tyder på, at McLaren har tillid til, at modellen vil omdefinere Grand Tourer segmentet.

I den nye teaservideo bliver der kastet lys på nogle af bilens design-elementer. Det slanke og stilrene design, kombineret med de tynde LED-lygter, er med til at give moderne kant til det genkendelige McLaren design-DNA.

McLarens CEO, Mike Flewitt, fortæller, at bilen er blevet designet til at være den perfekte kompagnon på lange køreture. McLaren GT vil have komfort og plads som man forventer af en Grand Tourer og levere dynamiske køreegenskaber, i et niveau, der endnu ikke er set i dette segment.

Via
McLaren Automotive
Kilde
motor1.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.