fbpx

McLaren Elva er firmaets nye Ultimate Series model

McLaren vil kun bygge 399 eksemplarer af den nye speedster

McLaren´s seneste tilføjelse til firmaets Ultimate Series model line-up, har inspiration fra McLaren-Elva M1A racerbilen fra 60´erne. Ligesom dens snart 60 år gamle forgænger har Elva hverken tag eller vinduer. Hvis der ønskes en forrude, er det på listen over ekstraudstyr.

Folkene i Woking har dog designet bilen således, at en forrude ikke er en nødvendighed. Ved at lede luft gennem indtaget i fronten og ekstrahere det op gennem en åbning, foran kabinen, dannes en “aerodynamisk bobbel” rundt om føreren. Med 804 hk fra den 4.0-liter bi-turbo V8 koblet til en syv-trins dobbeltkoblingsgearkasse klarer Elva sprinten til 100 km/t på under tre sekunder. 0-200 km/t er klaret på bare 6,7 sekunder, hvilket er hurtigere end en McLaren Senna.

Startprisen er 1.690.000 USD eller en sjat under 11.474.000 DKK uden afgifter. Med produktionen begrænset til bare 399 eksemplarer, vil McLaren Elva uden tvivl holde en eksklusiv status på markedet i de kommende år. Leveringer vil starte i slutningen af 2020.

LÆS OGSÅ:
Porsche Cayenne Turbo GT er firmaets nye top SUV-model

GÅ IKKE GLIP AF DE NÆSTE HISTORIER

Undgå at gå glip af de næste fede tunings nyheder!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Kilde
McLaren Automotive

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.