fbpx

Mansory Porsche Taycan får stilfuldt nyt bodykit

Det ser ud til at tuningselskabet Mansory arbejder på at fremstille body-kits til samtlige luksus- og superbiler. Nu er tiden kommet til deres første bodykit til en el-bil siden de havde fingrene i en Tesla Model S.

Firmaet er tilbage med aftermarkeds-forbedringer til denne Mansory Porsche Taycan. Den veletablerede tuner holder bestemt af at gå til den, men deres bodykit til Porsche´s elbil er faktisk ret underdanig.

LÆS OGSÅ:
Ny Mansory F8XX ser yderst giftig ud

Standardproceduren for enhver Mansory-opgradering er kulfiber, og du finder masser af det her. Den forreste splitter er forbedret med smedet kulstof med høje sidefinner. Der er mere smedet kulstof omkring forlygterne og en bred, smal udluftningsafløb på bilens næse, der minder om den på 911 GT3.

Sideskørterne strækker sig bagud, hvor vi finder mere kulstof brugt til at fremstille den mere aggressive diffusor. Den aktive læbespoiler er også udskiftet med Mansory´s egen i….., du gættede det, kulfiber.

Sidespejle får også en behandling med det vægtreducerende kompositmateriale. Et par tynde trimdele i kulfiber spænder over de forreste skærme til dørhåndtagene, hvilket tilføjer lidt karakter til Taycans profil.

Mansory Porsche Taycan front 3/4 Mansory Porsche Taycan Interiør

Mansory Porsche Taycan kan designes præcis som du vil have den

Bilen får også nye fælge. Et sæt af firmaets Y.5 fælge, fræset i ét stykke, er monteret foran og bagpå, og måler alle 22 tommer i diameter.

Baghjulene er dog lidt bredere. Det tyndt-egerede design hjælper mansory bilen med at fjerne varmen fra bremserne, som forbliver standard, men kan forbedres æstetisk med kalibre malet i hvilken som helst farve, du kan lide. Dette afrunder de udvendige opdateringer.

Mansory Porsche Taycan er lidt genert med fotos om mulige interiør-opgraderinger, men virksomheden understreger, at tilpasning til kundernes smag er dagsordenen.

LÆS OGSÅ:
Mansory giver Ferrari Portofino en kærlig hånd

Som sådan tilbydes kulstofindlæg og læderbehandling til stort set enhver overflade, og selvfølgelig kan du have kontrastsyninger i alle slags vilde farver. Specieltfremstillet rat og dørkanter med Mansory-branding tilbydes også.

At vælge en minimalistisk tilgang til det nye bodykit tjener et meget vigtigt formål. De nye dele kan øge luftmodstanden og vil have en væsentlig effekt på køretøjets rækkevidde, og man kan ikke bare skrue op for kraftleveringen eller tilslutte en ny komponent for at øge batteriets levetid. I dette tilfælde handler det ikke kun om smag, men også om nødvendighed. Mansory Porsche Taycan har nydt godt af det.

GÅ IKKE GLIP AF DE NÆSTE HISTORIER

Undgå at gå glip af de næste fede tunings nyheder!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.