fbpx

Ferrari Roma introducerer nyt segment

Designet af den nye Ferrari 2+ sportsvogn tager inspiration fra klassiske Ferrari modeller

Ferrari Roma er udstyret med firmaets 3,9 liter bi-turbo V8 tunet til at yde 612 hestekræfter og 760 Nm. Den maksimale effekt er til rådighed ved 7500 omd./min. Motoren er koblet til en otte-trins dobbeltkoblingsgearkasse. Accelerationen fra 0 til 100 km/t tager 3,4 sekunder og turen til 200 km/t er ovre på 9,3 sekunder. Topfarten er opgivet til at være over 320 km/t.

Udseendet af den nye “2+” sportsvogn, et nyt segment fra Ferrari. “2+” betyder at bagsæderne ikke er blevet dimensioneret til voksne mennesker, men derimod, til børn.
Designet af Roma er blevet inspireret af klassiske Ferrari modeller. Der detaljer fra 250 GT Berlinetta Lusso og 250 GT 2+2 der titter frem i designet. Designet af fronten er tydeligvis inspireret af Ferrari´s unikke speedster, Monza SP2.
Interiøret i Ferrari Elva er blevet revurderet i stor stil, set i forhold til interiøret i Ferrari´s nuværende modeller. Den høje centerkonsol skærer igennem kabinen og opdeler den i en fører- og passager-zone. Rattet og resten af instrumenterne, er de samme der bruges i firmaets hybrid superbil, SF90 Stradale. Det tyder på at vi kan forvente at se samme instrumenter i fremtidige Ferrari modeller.

LÆS OGSÅ:
ABT: Giver Audi SQ8 større hjul og ekstra power

Prisen på Ferrari Roma ligger tæt på prisen på en Portofino, hvilket vil sige omkring 200.000 euro eller lige i kanten af 1,5 mill. kroner før skat.

GÅ IKKE GLIP AF DE NÆSTE HISTORIER

Undgå at gå glip af de næste fede tunings nyheder!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Via
Motor1
Kilde
Ferrari Automobile

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.