fbpx

Czinger 21C – hyperbilen fra Los Angeles

1250 hk og 0-100 km/t på bare 1,9 sekunder


Notice: Undefined variable: post in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/global-gallery/shortcodes/gallery.php on line 297

Notice: Trying to get property 'ID' of non-object in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/global-gallery/shortcodes/gallery.php on line 297

Flere bilmærker, bl.a Peugeot, Opel og Lamborghini, har offentliggjort at de ikke vil deltage i Geneva Motor Show 2020. Selv med nogen af de tunge drenge siddende ude, er der stadig en masse spændende præsentationer der skal offentligøres mellem den 5. og 15. marts. Heriblandt er den nye hyperbil fra det amerikanske bilmærke, Czinger, som går direkte i kødet på hyperbil-markedet med deres nye model, 21C. Hvis du er i tvivl om hvordan navnet skal udtales så er det bare som “zinger” da C’et er stumpt.

For nylig udsendte firmaet, som holder til i Los Angeles, en teasertrailer for at give en forsmag på hvad vi kan forvente at se til marts. Videoen er blevet filmet på Alameda Naval Base i San Francisco og giver os mulighed for at høre en lille snært af hvordan motoren i 21C lyder. Det kan godt være at C’et i Czinger er stumpt men det er deres bil så sandelig ikke.

LÆS OGSÅ:
Uheldig betjent under biljagt: Min Tesla løb tør for strøm

Med den nye video har firmaet også offentliggjort lidt flere detaljer om bilen. Effekten vil blive leveret af et hybridsystem og målet er at 21C skal have en total effekt på 1250 hk. Lykkedes det, vil det være muligt for bilen at accelerere fra 0 til 100 km/t på omkring 1,9 sekunder. En unik detalje i kabinen er sædernes tandem-konfiguration, som betyder at passageren sidder lige bag ved føreren.

Der er i øjeblikket kun tre biler der kan blive potentielle konkurrenter når det kommer til accelerationstider. Den næste Tesla Roadster sigter også efter at kunne klare spurten på 1,9 sekunder, Rimac C_Two skulle kunne gøre det på 1,85 sekunder og Aspark Owl på bare 1,69 sekunder. Pininfarina har også deres egen hyperbil på markedet, men har bare opgivet accelerationstiden fra 0 til km/t til at være “under to sekunder”.
Czinger C21 får sin egentlige debut på Geneva Motor Show den 3. marts, hvor der er åben for pressefolk.

GÅ IKKE GLIP AF DE NÆSTE HISTORIER

Undgå at gå glip af de næste fede tunings nyheder!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LÆS OGSÅ:
Ny Bugatti Chiron Super Sport er den ultimative Grand Tourer

Kilde
Czinger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.