fbpx

Brabus 800 er en Mercedes-AMG E63 S med større muskler

300 km/t med plads til hele familien

Vi må nok indse se at når det kommer til tuning, så vil det altid dele vandene. Især når nogle virksomheder, ikke lader til at forstå idéen med tilbageholdenhed. Men med alle de tilgængelige tuningsfirmaer i verden kan man stole på, at den tyske tuner Brabus vil holde sig til den mere smagfulde del af tuningssegmentet. Den nye Brabus 800 er baseret på en 2021 Mercedes-AMG E63 S. Brabus hartaget den kraftige sedan og gjort den til en endnu mere kraftfuld og uhyggelig maskine, der ser absolut ond ud.

Brabus 800 er en symfoni i sort

Bilen er klædt i sort. De aerodynaniske opgraderinger er fremstillet i kulfiber og kan bestilles i enten blank eller mat finish. Den smukt skulpteret diffuser huser fire kulfiberklædte afgangsrør. Brabus tilbyder specialfremstillet alufælge, der måler op til 21-tommer i diameter. Designet bliver fremhævet og forstærket af røde den røde kant der matcher bremsekaliberne. Indvendigt tager opdateringerne form i en række af nye farver og materialer, herunder træ, Alcantara og trimdele i ægte kulfiber.

LÆS OGSÅ:
TechArt Porsche 911

Læs også: Brabus Rocket 900 er en Mercedes-AMG GT63 S med endnu mere power

Mercedes´ V8 med ekstra høje tal

I hjertet af den Brabus-tunede Mercedes-AMG E63 S finder man en dobbelt-turbo 4,0-liters V8, der nu producerer 788 hestekræfter. Trækraften er hævet til dæksmadrende moment på 1.000 Newton-meter. Sprinten til 100 kilometer i timen kan klares på nøjagtigt 3 sekunder, mens tophastighed er elektronisk begrænset til 300 km/t. For at holde styr på de ekstra 185 hk og 150 Nm har Brabus valgt at opgradere affjedringen. Brabus Sport Unit er firmaets luftaffjedringssystem. Det giver mulighed for at sænke undervognen med 10 eller 20 millimeter afhængig af den valgte køreindstilling.

Prisen på Brabus 800 er ikke offentliggjort. Der er dog en til salg på firmaets hjemmeside til over 254.000 euro. Selvom bilen brugt til lanceringen er en sedan, vil det være muligt at bestille opgraderingerne på stationcar versionen af Mercedes E63 S. Så hvis familiens hund også skal opleve topfarten på 300 km/t er der mulighed for det.

GÅ IKKE GLIP AF DE NÆSTE HISTORIER

Undgå at gå glip af de næste fede tunings nyheder!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LÆS OGSÅ:
EFTERLYSNING: Nu mangler Line og Kevin deres BMW 5-Serie!
Kilde
Brabus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.