Vi besøger Diamond Carwash i Ishøj

På den Københavnske Vestegn ikke langt fra motorvejen og City 2, findes lidt af en perle. Den er dog gemt væk i et industrikvarter, inde i en baggård. Men tag ikke fejl, for her står et hold af erfarne klargøringsfolk klar til, at kaste sig over din beskidte bil.

Stedet er Diamond Carwash. Et lille lokalt klargøringsfirma, hvor du kan få håndvasket din bil både inde og ude, med et overbevisende resultat til følge!

Eksisteret siden 2015

Diamond Carwash har haft adresse i Ishøj i seks år. Og dermed er de ikke de ældste spillere på markedet. Men holdet bag har flere års erfaring indenfor klargøring af biler.

Og hvad er alternativerne? De fleste ville nok gribe til løsningerne i diverse storcentre, og få klaret bilen mens man handler, men de mange negative anmeldelser for diverse af disse virksomheder, kan godt skræmme en masse kunder væk.

Men hos Diamond Carwash er det lidt noget andet. Her kan du selv være tilstede under hele vasken, og følge med i den yderst effektive fremgangsmåde, hvor hele holdet tager sig af din bil. Hver person har sin opgave, og det er tydeligt at se at de ved præcist hvad de skal lave.

En person tager dine måtter, en anden tager dine ruder, mens en tredje har sørget for at bilen er blevet højtryksspulet udenfor hele vejen rundt, oppe og nede, før den rulles ind i klargørings hallen.

Her er to spor, og plads til flere biler. Men hele holdet er på den samme bil, så rengøringen går overraskende stærkt.

Fra beskidt til ny bil

Da vi kørte vores hvide Skoda Fabia Combi ind til Diamond Carwash, var det med tanker om at det nok blev dyrt eller at resultatet efterfølgende måtte have lidt mangler. Men det var ikke tilfældet.

Til trods for at bilen ikke havde haft en indvendig klargøring i mere end et år, at der var kommet en del støv på alle overflader, at forruden var blevet skiftet i samme periode og aldrig blevet rengjort siden, at sæderne havde elementer fra diverse jakker, at der lå madrester mellem sæderne og under og at bagagerummet og måtterne havde set bedre dage, så tog det blot omkring 30 minutter fra bilen var beskidt, til den kom ud på den anden side, og nærmest stod som en bil der lige var kommet fra fabrikken.

Det er sjældent at man finder nogle folk i Danmark, som arbejder så meget for sagerne og særligt så målrettet. Og det må siges at man hos Diamond Carwash har fanget noget helt specielt. På sociale medier har de også masser af følgere til trods for den korte eksistens, hvor næsten 4.000 personer i skrivende stund, følger dem. Samme sted finder man over 300 anmeldelser af virksomheden, som i snit er endt på 5 ud af 5 stjerner.

Plads til alle biler

Uanset om du har en helt almindelig familiebil eller en superbil, så er der plads til alle. I den tid vi befandt os på adressen, var udvalget af biler meget blandet.

Alt fra vores egen Skoda Fabia Combi til en super fed Mercedes-Benz C63 AMG-S ude foran, til en ekstremt flot og meget velholdt rød BMW E30 Cabriolet, ja til sågar en kæmpe stor Kenworth amerikanerlastbil, som var parkeret inde i baggården.

Men Diamond Carwash har også klargjort andre specielle biler. Imens vi var der, mødte vi f.eks Avni, som er kørende i en Ford Mustang GT – som i øvrigt er en skolevogn. Den kan du læse meget mere om her. Men tidligere har der også været andre helt unikke og dyre biler forbi, som f.eks en Maybach og diverse Lamborghini og Porscher. Så her er plads til alle.

PÅ TUR: Vi besøger MY GARAGE i Vejle

Diamond Carwash åbningstider

Hos Diamond Carwash er der åbent alle hverdagene i ugen. Åbningstiden er i tidsrummet fra klokken 10:00-19:00. Dog kan der ved travlhed blive lukket ned for porten efter klokken 17:30, simpelthen fordi, at man ikke kan nå at klargøre en bil ordentligt, hvis tiden er knap.

Konceptet hos Diamond Carwash går i alt sin enkelthed ud på, at man blot ankommer med sin bil, og holder i kø. Her er to baner til de dage, hvor der er rigtig travlt, og så tages bilerne imod alt efter, hvordan de er kommet ind.

Priserne hos Diamond Carwash

Priserne for den attraktive “Diamond Vask” starter fra 400 kroner, forstået på den måde, at din bil bliver bedømt ud for renlighed, og prisen sat derefter.

I vores tilfælde med den hvide Skoda Fabia Combi, og det skal lige siges at dén var beskidt, blev det dog 500 kroner. Så 200 kroner ekstra, føltes som godt givet ud. Kort efter gik holdet i gang med bilen.

Hvis man derefter holder sin bil ved lige, kan man komme igen og få samme tur for 400 kroner. Men alt efter hvor beskidt du holder din bil, ændres prisen naturligvis.

Der kan også tilkøbes andre ydelser. Fælgrens koster 50 kroner, motorvask koster 200 kroner, sæderens kan fås for 800 kroner mm. Går du helt i top, så kan du ende på en “Diamond Luksus” vask, som starter fra 6.000 kroner.

https://www.pro-street.dk/niki/guide-2020-her-er-to-billige-og-effektive-bilvaske-i-koebenhavn/

Her finder du Diamond Carwash

Er du på den Københavnske Vestegn og trænger din bil til en gennemgående og effektiv bilvask, udført i hånden, så kan vi godt anbefale at give Diamond Carwash i Ishøj et besøg.

Her finder du Diamond Carwash i Ishøj:

  • Navn: Diamond Carwash
  • Vej: Baldersbækvej 38
  • Postnummer: 2635
  • By: Ishøj
  • Telefon: 4167 8754

Du kan også se mere om priser og andre informationer på deres hjemmeside lige her. Alternativt kan de findes på Facebook, hvor du kan se de mere end 300 anmeldelser, eller på Instagram hvor der findes masser af billeder af tidligere behandlinger, udført på specialbiler.

Se billeder fra Diamond Carwash i galleriet herunder. Smid gerne en kommentar i feltet nedenunder, hvis du selv har været forbi og haft erfaringer med at bruge dem.

GALLERI: Diamond Carwash i Ishøj