fbpx

Tysk G-Power M5 er verdens hurtigste sedan

Det tyske tuningsfirma G-Power har formået at slå verdensrekorden i “Hurtigste Sedan”. Den såkaldte G-Power Hurricane RR endte med en topfart på hele 372 km/t, der næsten er det samme som McLaren F1!

Den nye rekord slår G-Powers tidligere fartrekord, som blev sat med deres M5 Hurricane RS. Dén bil havde en hårdtpumpet 750-hestes V10 motor, for at kunne nå 367.4 km/t.
Men den nye G-Power Hurricane RR har mere end det. Hele 800 hestekræfter er det lykkes at hive ud af motoren og 800 Nm, som får den til at springe til 100 km/t på bare 4.35 sekunder. 200 km/t bliver passeret efter blot 9.5 sekunder, og vil du hele vejen til de 300, kan du komme det på blot 25.8 sekunder!
[nggallery id=189]

Større kompressore er blevet brugt på denne sindsyge M5 for at nå til målet, og de ellers super fede 20-tommer fælge der sidder på M5 normalt, valgte ingeniørerne at udskifte til 19-tommer med Michelin Pilot Sports dæk.
Dog kan det være at rekorden ikke holder længe, da Bugatti’s næste model er lige på trapperne – Bugatti 16C Galibier. Denne bil har samme 8.0-liters 16-cylindret motor som findes i Veyron. Galibier skulle ramme diverse markeder som en 2013 sedan model.

LÆS OGSÅ:
Test: Peugeot 3008 – Prisbelønnet genistreg

Se et par vilde klip med den sindsygt hurtige BMW M5 G-Power Hurricane RR:


Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.