fbpx

Spyshots: Mercedes-Benz S-klasse AMG

Det er svært for os at være alle steder på Nürburgring. Vi mødte Bo Hestehave hernede, der havde spottet en model vi endnu ikke har set. Se den nye Mercedes-Benz her.
Vi har modtaget dette billede efter vi mødte Bo Hestehave hernede på Ringen. Det har været den helt store Mercedes-Benz test uge på Nürburgring og vi har fanget de fleste af modellerne. Vi fik dog desværre ikke fat i denne nye model. Mange tak til Bo Hestehave for billedet.

Der er endnu så lidt data omkring den nye Mercedes-Benz S-klasse at vi desværre ikke kan sige hvilken motor det er. Men det er formentligt en S 63 AMG udgave, som Bo spottede. Dertil skulle den gerne komme, som en S 65 AMG med Bi-turbo, der skal yde omkring 630 hestekræfter.

LÆS OGSÅ:
Novitec Ferrari 488 Pista

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.