Spyshots: Mercedes-Benz S-klasse AMG

Det er svært for os at være alle steder på Nürburgring. Vi mødte Bo Hestehave hernede, der havde spottet en model vi endnu ikke har set. Se den nye Mercedes-Benz her.
Spyshots: Mercedes-Benz S-klasse AMG, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests
Vi har modtaget dette billede efter vi mødte Bo Hestehave hernede på Ringen. Det har været den helt store Mercedes-Benz test uge på Nürburgring og vi har fanget de fleste af modellerne. Vi fik dog desværre ikke fat i denne nye model. Mange tak til Bo Hestehave for billedet.

Der er endnu så lidt data omkring den nye Mercedes-Benz S-klasse at vi desværre ikke kan sige hvilken motor det er. Men det er formentligt en S 63 AMG udgave, som Bo spottede. Dertil skulle den gerne komme, som en S 65 AMG med Bi-turbo, der skal yde omkring 630 hestekræfter.

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!