fbpx

Politiet søger ejere til fælge

Nu offentliggøres billeder af i alt 56 fælge, som mangler deres rette ejer

Hvis du er en af de mange heldige bilejere, som har mødt din bil placeret på mælkekasser mens dine hjul er blevet stjålet, så er der alt god grund til at kigge med her. Politiet efterlyser nemlig nu ejere af en lang række fælge, som er blevet beslaglagt under en ransagning i Nørresundby.

Der er tale om 56 aluminiumsfælge, som primært er til tyske biler som Audi og Mercedes-Benz, fortæller Nordjyllands Politi.

”Vi mener, at fælgene stammer fra tyverier, der har fundet sted mellem 1. maj og 9. oktober i år. Nu offentliggør vi disse billeder af fælgene i håb om, at de rette ejere kan genkende deres fælge og vil henvende sig til os,” fortæller efterforskningsleder Mikkel Brügmann fra Nordjyllands Politi.

Hvis du genkender dine stjålne fælge på billederne, så kan du få dem tilbage og komme og se nærmere på dem, efter aftale med Politiet.

”Man ringer til os på telefon 114, og så bliver man bedt om at forklare, hvordan man mener at kunne genkende de relevante fælge. Herefter kan man så få mulighed for at komme og se fælgene. Det er klart, at vi sikrer os, at man kan dokumentere sit ejerskab, fx ved hjælp af købsbevis eller billeder, før vi udleverer fælgene,” forklarer Mikkel Brügmann.

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.