fbpx

Politiet søger ejere til fælge

Nu offentliggøres billeder af i alt 56 fælge, som mangler deres rette ejer

Hvis du er en af de mange heldige bilejere, som har mødt din bil placeret på mælkekasser mens dine hjul er blevet stjålet, så er der alt god grund til at kigge med her. Politiet efterlyser nemlig nu ejere af en lang række fælge, som er blevet beslaglagt under en ransagning i Nørresundby.

Der er tale om 56 aluminiumsfælge, som primært er til tyske biler som Audi og Mercedes-Benz, fortæller Nordjyllands Politi.

”Vi mener, at fælgene stammer fra tyverier, der har fundet sted mellem 1. maj og 9. oktober i år. Nu offentliggør vi disse billeder af fælgene i håb om, at de rette ejere kan genkende deres fælge og vil henvende sig til os,” fortæller efterforskningsleder Mikkel Brügmann fra Nordjyllands Politi.

Hvis du genkender dine stjålne fælge på billederne, så kan du få dem tilbage og komme og se nærmere på dem, efter aftale med Politiet.

”Man ringer til os på telefon 114, og så bliver man bedt om at forklare, hvordan man mener at kunne genkende de relevante fælge. Herefter kan man så få mulighed for at komme og se fælgene. Det er klart, at vi sikrer os, at man kan dokumentere sit ejerskab, fx ved hjælp af købsbevis eller billeder, før vi udleverer fælgene,” forklarer Mikkel Brügmann.

LÆS OGSÅ:
Galleri: Porsche 911 GT3 RS 4.0 på Nürburgring

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.