fbpx

Gumball Rally 2010

Så går det løs for 12 gang! Gumball Rally kører gennem Europa, og gæster for anden gang København.

Du har måske set episoderne af MTV’s Jackass, hvor Johnny Knoxville og de andre filmer deres tossede lege mens de deltager i Gumball ræset, eller du husker måske den gang hvor hele Københavns Lufthavn var omdannet til en plads med luksusbiler og hurtige sportsvogne – eller også så du det først om aftenen, i nyhederne på Tv2.
Men nu har du muligheden for at opleve det igen helt tæt på!
Fordi den 2 Maj 2010, kommer de forbi København for anden gang!

Det store og verdenskendte ræs for rigmænd og kendisser, Gumball Rally, lancerer nu deres 12 ræs gennem verden.
I 2010 bliver det gennem Europa, og der køres blandt andet forbi København.
Ruten i 2010 går fra London til New York gennem en række lande i Europa, og den strækker sig i alt over 3000 Miles.
120 biler deltager, og det koster 45.000$ hvis man ønsker at være med.
  

LÆS OGSÅ:
Opel bygger ny Insignia OPC Unlimited

Men hvad er Gumball Rally egentlig? Vi bringer her lidt baggrundsviden omkring dette rally.
Det første Gumball Rally fandt sted tilbage i April 1999, da skaberne Maximillon Cooper og Julie Brangstrup inviterede 50 af deres venner til et 3000-miles party hen over Europa, for at bringe kendisser fra musik-, film- fashion- og sportsindustrien sammen.

10 år senere har det vokset sig større, med over en million tilskuere ved sidste start i London, og mere end 60 millioner seere fra mere end 100 lande, på deres online TV dækning af begivenheden.
Ved hver start rammer Gumball byernes avisers overskrifter med titler som:”The most rock’n’roll car rally ever staged” mm.
Eventet er blevet så stort med tiden, at det tiltrækker stjerner som Oscar vinderen Adrien Brody, Jackass kendisserne Johnny Knoxville, Bam Magera og Ryan Dunn,  Hugh “Playboy” Hefner, supermodellerne Jodie Kidd, Caprice og Tyson Beckford, Kill Bill’s Daryl Hannah, action sport legenden Tony Hawk og sangere inkl. Snoop Dogg, Travis Barker, Cypress Hill, The Enemy, Motorhead, Xzibit mfl.

LÆS OGSÅ:
Ny Land Rover leaket på internettet

Rallyet skaber hvert år med sin 3000 miles rute, et sammenhold mellem alle de deltagende personer fra alle de forskellige lande, og alle vil bare en ting – have det sjovt, og få en god oplevelse for livet.
Over de sidste 10 år, er Gumball blevet afholdt af konger og presidenter verden over, festerne har gæster som Snoop Dogg, det har været med i Jay Leno talkshowet og meget mere.
Og det bliver ikke mindre som tiden går. Hvert år kan man forvente sig lidt ekstra kreds for øjet!

Så hold øje med Pro-Street.dk – vi vil informere Jer med seneste nyt, og vi vil bringe et video interview med skaberen Maximillion om nogle måneder, når de gæster Danmark igen. 

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.