fbpx

EFTERLYSNING: Volkswagen Touran stjålet på Vestsjælland

Denne mørkeblå Volkswagen Touran forsvandt i Snertinge, mellem Kalundborg og Holbæk. Bilen er en 7-personers med tonede ruder.

Mørkeblå Volkswagen Touran savnes på Vestsjælland

Der er forsvundet en mørkeblå Volkswagen Touran fra Snertinge på Vestsjælland. Det er en by omkring midten af Holbæk og Kalundborg.

Den mørkeblå Touran forsvandt natten til den 24 juli. Bilen er forholdsvis standard, men har tonede ruder bagi samt er det en 7-personers variant. Derudover har den DSG-automatgear. Ellers er der umiddelbart ikke andre særlige kendetegn ved bilen.

På billederne ses den med sorte vinterhjul, men da bilen blev stjålet var der monteret alufælge på hjulene.

På forsvindingstidspunktet var køretøjet monteret med nummerpladerne: AX 29 881, men de kan naturligvis være skiftet mange gange siden.

LÆS OGSÅ: Sort Audi A4 Avant savnes fra Sydhavnen i København

Hvis du ser bilen, så kontakt straks det lokale politi. Tag gerne et billede af bilen som det allerførste. Du kan også kontakte datteren til ejeren, Marie, direkte på telefon 2421 0231, eller på Facebook via dette link. 

HJÆLP MED AT FINDE BILEN – DEL ARTIKLEN I DIT NETVÆRK!

Det er sket MANGE gange før allerede, at biler som I deler i jeres netværk, bliver fundet. Så lad os se, om ikke vi også kan finde denne Touran!

Du kan se billeder af den efterlyste bil, i galleriet lige herunder:

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.