fbpx

EFTERLYSNING: Volkswagen Touran stjålet på Vestsjælland

Denne mørkeblå Volkswagen Touran forsvandt i Snertinge, mellem Kalundborg og Holbæk. Bilen er en 7-personers med tonede ruder.

Mørkeblå Volkswagen Touran savnes på Vestsjælland

Der er forsvundet en mørkeblå Volkswagen Touran fra Snertinge på Vestsjælland. Det er en by omkring midten af Holbæk og Kalundborg.

Den mørkeblå Touran forsvandt natten til den 24 juli. Bilen er forholdsvis standard, men har tonede ruder bagi samt er det en 7-personers variant. Derudover har den DSG-automatgear. Ellers er der umiddelbart ikke andre særlige kendetegn ved bilen.

På billederne ses den med sorte vinterhjul, men da bilen blev stjålet var der monteret alufælge på hjulene.

På forsvindingstidspunktet var køretøjet monteret med nummerpladerne: AX 29 881, men de kan naturligvis være skiftet mange gange siden.

LÆS OGSÅ: Sort Audi A4 Avant savnes fra Sydhavnen i København

Hvis du ser bilen, så kontakt straks det lokale politi. Tag gerne et billede af bilen som det allerførste. Du kan også kontakte datteren til ejeren, Marie, direkte på telefon 2421 0231, eller på Facebook via dette link. 

LÆS OGSÅ:
EFTERLYSNING: Hvid Audi A4 stjålet fra Amager

HJÆLP MED AT FINDE BILEN – DEL ARTIKLEN I DIT NETVÆRK!

Det er sket MANGE gange før allerede, at biler som I deler i jeres netværk, bliver fundet. Så lad os se, om ikke vi også kan finde denne Touran!

Du kan se billeder af den efterlyste bil, i galleriet lige herunder:

🤞 HJÆLP MED AT FINDE BILERNE - BLIV EN DEL AF VORES NETVÆRK!

Du kan nemt afmelde dig igen! Læs mere i vores privatlivspolitik

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.