EFTERLYSNING: Sort Fiat 500C savnes fra Hellerup

Sanne har mistet sin kun fem dage gamle Fiat 500C

Fiat 500C forsvundet fra Hellerup

Kun fem dage måtte Sanne få lov til at nyde sin helt nye Fiat 500C, før biltyve kom forbi hendes adresse og mente at de havde mere brug for hendes bil, end hun selv havde.

Derfor forsvandt den natten til søndag den 12. april 2020, fra hendes adresse i Hellerup.

Der er derfor ikke mange billeder af bilen, men de to vi er kommet i besiddelse af, viser meget godt hvordan den ser ud.

Bilen er en sort Fiat 500C, hvilket betyder at det er en cabriolet. På en Fiat 500 ses det ved, at hele midten af taget kan ‘åbnes op’, hen over hele kabinen og ned bagi, så bagspoiler og rude forsvinder med ned. Selve kalechen er lavet af stof, og skiller sig derfra ud i farven fra bilens ellers blanksorte metal lakering.

Der er umiddelbart ikke nogle kendetegn på bilen, som skiller den ekstraordinært ud. Bilen var hun dog første ejer på, efter at den havde kørt som demomodel, så standen på bilen er som ny.

Da bilen forsvandt var den monteret med nummerpladerne: CK 93 511, men de kan naturligvis være skiftet mange gange siden.

I kabinen lå der på forsvindingstidspunktet en blå NKD Champion Sup surfer, som hun er meget afhængig af. Hvis du ikke lige ved hvad det er, så er det et oppusteligt surfbræt. Du kan se nogle eksempler her.

Hvis du ser bilen, så kontakt straks det lokale politi. Tag gerne et billede af bilen som det allerførste. Du kan også kontakte ejeren Sanne direkte, via dette Facebook link. 

HJÆLP MED AT FINDE BILEN – DEL ARTIKLEN I DIT NETVÆRK!

Det er sket MANGE gange før allerede, at biler som I deler i jeres netværk, bliver fundet. Så hvorfor ikke også denne lille Fiat 500C?

Se billeder af den efterlyste bil, i galleriet herunder.:

🤞 HJÆLP MED AT FINDE BILERNE - BLIV EN DEL AF VORES NETVÆRK!

Du kan nemt afmelde dig igen! Læs mere i vores privatlivspolitik

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.