fbpx

EFTERLYSNING: Sølv Porsche 911 GTS stjålet i nat

Natten til i dag, er der blevet stjålet en sølv Porsche 911 GTS med sorte fælge. Har du set den?

Biltyv forsvundet med denne Porsche 911 GTS

OPDATERING: BILEN ER FUNDET!

Der skulle kun gå få timer, fra efterlysningen blev sat i gang om morgenen på Facebook, til at en opmærksom borger fandt bilen på en adresse i Søborg i København.

Den grå Porsche 911 GTS har umiddelbart ikke fået de store skader under sin forsvinden, og er nu tilbage til ejeren.

Den opmærksomme borger kontaktede ejeren, efter at han havde set efterlysningen på Facebook. Så vi kan endnu engang ikke understrege nok, hvor effektiv DIN deling kan ende med at være, selvom du måske føler at det ikke gør en stor forskel.

Stort tillykke til ejeren med fundet af bilen – og TAK til alle delingerne!


Natten til i dag, torsdag den 19. maj 2022, er en eller flere biltyve stukket afsted med denne Porsche 911 GTS.

Bilen er blevet stjålet omkring 03:30 viser GPS-tracker, som tidligere var monteret i bilen men blevet fjernet efter tyveriet, som skete på hjemmeadressen i Solrød Strand.

Fanget på politiets kamera

Omkring klokken 04 samme nat for tyveriet, er den sølv Porsche 911 blevet fanget på politiets nummerpladescanner omkring Farum, så bilen er formentlig på vej nordpå.

Bilen er en Porsche 911 GTS, og var på forsvindingstidspunktet monteret med store sorte fælge. Farven på bilen er sølvmetal.

Da bilen forsvandt var den monteret med nummerpladerne: DH 29 095. Disse plader har tidligere siddet monteret på bilen da den blev fanget på kamera, men er med stor sandsynlighed udskiftet eller afmonteret nu.

Her kan du se vores liste over aktuelle efterlyste biler

Hvis du ser den sølv Porsche 911 GTS

Hvis du skulle støde på denne Porsche 911, så kontakt straks det lokale politi. Tag gerne et billede af bilen som det allerførste!

Vi har direkte kontakt til ejeren, så du kan f.eks indsende tips og oplysninger direkte til os på Facebook siden, via dette link.

HJÆLP MED AT FINDE BILEN – DEL ARTIKLEN I DIT NETVÆRK


Se billeder af den efterlyste Porsche 911 GTS, i galleriet herunder:

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.