fbpx

EFTERLYSNING: Sjælden BMW E30 Alpina stjålet fra Frederiksberg

Der findes meget få eksemplarer, og nu er der en mindre

Sjælden BMW E30 Alpina stjålet

Det er gennem det sidste lange stykke tid, væltet ind med efterlyste biler hos os. Vi har ikke kunne følge med, men har nu fået tid til at slå flere biler op.

Denne efterlysning omhandler en meget unik BMW E30 Alpina, som er forsvundet fra Frederiksberg i København. Bilen er forsvundet onsdag omkring klokken 17:00 i sidste uge.

Den nuværende ejer nåede desværre kun at eje bilen i 6 måneder, før den blev stjålet.

Da bilen forsvandt var den monteret med nummerpladerne: ZU 32 318. Disse nummerplader kan naturligvis være skiftet mange gange siden.

Den efterlyste BMW E30 Alpina er sort og har en 2,7-liters benzinmotor under hjelmen som yder 194 hestekræfter.

Bilen kan kendes ved det meget karakteristiske ‘Alpina-look’, som inkluderer masser af hvide streger hen af siderne med Alpina logo helt ude på siderne af fronten, en underlæbe med tilsvarnede hvide streger og ‘ALPINA’ på midten, et rødt emblem i frontgrillen “C2 2,7”, de noget specielle og klassiske grå Alpina aluminiumsfælge, en lille hækspoiler bagpå, dobbelt udstødning og ‘ALPINA’ og ‘C2 2,7’ emblemer på bagenden.

Hvis du ser bilen, så kontakt straks det lokale politi. Tag gerne et billede af bilen som det allerførste. Du kan også kontakte os direkte ved at sende os en besked via dette link til Facebook. Så kontakter vi ejeren direkte!

LÆS OGSÅ:
Galleri: Med Ginge Garage til eksklusivt JDM træf

HJÆLP MED AT FINDE BILEN – DEL ARTIKLEN I DIT NETVÆRK!

Det er sket MANGE gange før allerede, at biler som I deler i jeres netværk, bliver fundet. Så hvorfor ikke også denne ret unikke BMW E30 Alpina?

Se billeder af den efterlyste bil, i galleriet herunder:

🤞 HJÆLP MED AT FINDE BILERNE - BLIV EN DEL AF VORES NETVÆRK!

Du kan nemt afmelde dig igen! Læs mere i vores privatlivspolitik

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.