fbpx

EFTERLYSNING: Seat Altea Van stjålet i Ballerup

Kan kendes ved de store reklamer på begge sider af bilens døre og de gule nummerplader.

Rasmus savner sin Seat Altea med grønne reklamer på siderne

I tidsrummet mellem mandag klokken 16 og tirsdag morgen klokken 06:30, er der blevet stjålet en grå Seat Altea Van fra Baltorpvej 125 i Ballerup.

Bilen er en Seat Altea VAN model, fra januar 2008. Den har en 1,9-liters TDI dieselmotor under hjelmen. Da det er en VAN model, er den derfor på gule plader. Det betyder samtidig, at den ikke har nogle bagsæder, men ét stort bagagerum.

I bagagerummet lå der en masse forskelligt malerværktøj, som muligvis er blevet efterladt et sted i nærheden, typisk på en rasteplads eller et skovområde.

Da bilen forsvandt var den udstyret med nummerpladerne: VT 91 754. De kan naturligvis være skiftet siden den forsvandt.

Bilen kan kendes på sine store reklamer på hver side af bilens døre, og så kombinationen af den grå lakering, gule nummerplader og sorte stålfælge.

LÆS OGSÅ: Holger savner stadigvæk sin gamle Porsche 911

HJÆLP MED AT FINDE BILEN – DEL ARTIKLEN I DIT NETVÆRK!

Det er sket MANGE gange før allerede, at biler som I deler i jeres netværk, bliver fundet. Så hvorfor ikke også denne Seat Altea Van?

Hvis du ser bilerne, så kontakt straks det lokale politi. Tag gerne et billede af bilen som det allerførste. Du kan også kontakte Rasmus direkte på telefon 2241 4418.

Se billeder af den efterlyste Seat Altea Van, i galleriet herunder:

EFTERLYSNING: Seat Altea Van stjålet i Ballerup, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests FÅ OPDATERINGER OM EFTERLYSTE BILER!

Vi spammer ikke! Læs mere i vores privatlivspolitik

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.