Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 98

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 100

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 101

EFTERLYSNING: Saab 9-3X stjålet fra værksted i Køge

Merete savner sin særlige Saab, efter den forsvandt fra et værksted i Køge

Skulle undervognsbehandles – nu er den væk

Merete savner sin særlige Saab 9-3X, efter at den var en tur i Køge for at få foretaget en undervognsbehandling. Men imens at bilen var opbevaret hos virksomheden, forsvandt den onsdag den 10/3-2021.

Forklaringen fra virksomheden forlyder, at nøglen skulle være blevet tabt af en medarbejder og at der derefter havde været nogle ‘kunder’ som kiggede på bilen, og stak afsted med den, inkl. bilens nøgle.

Da der ikke er mange af lige netop denne type bil i Danmark, kan der med stor sandsynlighed være tale om den efterlyste, hvis du støder på den. I øjeblikket ser det ud til, at der er omkring 125 stk. i indregistreret i Danmark.

Da bilen forsvandt var den monteret med nummerpladerne: DG 41 531. Men de kan naturligvis være skiftet mange gange siden.

Bilen ligner enhver anden stationcar, på nær den hævede undervogn og de store sorte off-road skærme rundt om hjulene. Værd at bemærke er, at bilen var monteret med andre fælge end dem på billederne, da den forsvandt.

Bilens farve er sølv-grå.

Her kan du se vores liste over aktuelle efterlyste biler

HJÆLP MED AT FINDE BILEN – DEL ARTIKLEN I DIT NETVÆRK!

Det er sket MANGE gange før allerede, at biler som I deler i jeres netværk, bliver fundet. Så hvorfor ikke også denne Saab 9-3X?

Hvis du ser bilen, så kontakt straks det lokale politi. Tag gerne et billede af bilen som det allerførste. Du kan også kontakte Merete direkte på telefon: 6167 8500.

Se billeder af den efterlyste Saab 9-3X, i galleriet herunder:

EFTERLYSNING: Saab 9-3X stjålet fra værksted i Køge, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests FÅ OPDATERINGER OM EFTERLYSTE BILER!

Vi spammer ikke! Læs mere i vores privatlivspolitik

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.