fbpx

EFTERLYSNING: Nu mangler Line og Kevin deres BMW 5-Serie!

En tur på værksted kostede bilen, som nu har været forsvundet siden.

Værkstedsbesøg kostede bilen

Natten til den 8. december 2020, fik Line og Kevin sig lidt af en overraskelse. Deres BMW 5-Serie var nemlig kørt på værksted dagen før, men var ikke længere at finde på stedet. Den er nemlig blevet stjålet i løbet af natten, og derfor ikke længere i den rette varetægt.

Bilen som blot skulle have skiftet ventiler, forsvandt fra Autohuset Vestergaard i Birkerød. Og når den slags sker, er der ikke meget erstatning at hente fra værkstedet eller forhandleren – det er nemlig ens egen bilforsikring og indbo forsikring, som skal dække den slags.

Da bilen forsvandt, var den monteret med nummerpladerne: CS 93 726. De kan dog være skiftet mange gange siden.

Her kan du se vores liste over aktuelle efterlyste biler

Sort 5-Serie med sportskofangere

Bilen som forsvandt er en mørkegrå BMW 5-Serie 530D. Den har monteret sportskofangere, og på fronten har den blanke nyre. Bilen har monteret nogle ret store alufælge, og bagerst har den en dobbeltudstødning i venstre side.

LÆS OGSÅ:
Mansory Gronos er en G63 AMG der er gået bananas

Denne gang er der ikke rigtig de store forandringer på lige netop denne bil, til forskel fra mange andre tilsvarende biler af samme årgang og mærke i trafikken. Så den kan være lidt svær at opdage, hvis den kører et sted, hvor du befinder dig.

HJÆLP MED AT FINDE BILEN – DEL ARTIKLEN I DIT NETVÆRK!

Det er sket MANGE gange før allerede, at biler som I deler i jeres netværk, bliver fundet. Så hvorfor ikke også denne BMW 530D?

Hvis du ser bilerne, så kontakt straks det lokale politi. Tag gerne et billede af bilen som det allerførste. Du kan også kontakte Line og Kevin, via disse to links til deres Facebook profiler.

Se billeder af den efterlyste BMW 530D, i galleriet herunder:

🤞 HJÆLP MED AT FINDE BILERNE - BLIV EN DEL AF VORES NETVÆRK!

Du kan nemt afmelde dig igen! Læs mere i vores privatlivspolitik

LÆS OGSÅ:
EFTERLYSNING: Køreskole mister tre biler

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.