fbpx

*FUNDET*: Nina fra Odense har mistet sin Volkswagen Jetta

Den grå Volkswagen Jetta er blevet stjålet natten til i dag, fra en parkeringsplads i Odense. I dag var den væk.

OPDATERING: Denne grå Volkswagen Jetta er nu blevet fundet. Se en video af bilen efter fundet, lige her:

<3 <3 <3 FUNDET <3 <3 <3

<3 <3 <3 FUNDET <3 <3 <3Den 5. juli modtog vi en god besked. Atter en af de efterlyste biler vi har slået op, var nemlig blevet fundet.Vi har dog godt kendt til, at den var fundet, i en del dage nu. Men vi afventede lige som altid et billede, som vi kunne bruge til dette opslag. Det blev så dog en video i stedet for – men det gør jo ikke noget.Her kan du derfor se Nina's grå Volkswagen Jetta, som blev stjålet. Den blev faktisk fundet igen, allerede dagen efter den forsvandt, takket være delingerne på Facebook!Snapchat: ProStreetDKInstagram: ProStreetDKwww.Pro-Street.dk

Slået op af Pro-Street.dk / Efterlyst i Mandag den 13. juli 2020

 

 


Nina har fået stjålet sin Volkswagen Jetta i nat i Odense

Vi har fået en henvendelse fra Nina, der er bosat i Odense. Hun savner sin grå Volkswagen Jetta, som er blevet stjålet i Odense natten til i dag.

Bilen forsvandt fra parkeringspladsen på Roersvej 40 et sted mellem klokken 01 i går aftes/nat og til i morges ved 08:30 tiden, den 23/6. Den holdt nemlig parkeret ude på parkeringspladsen, men var væk her til morgen.

Den grå Volkswagen Jetta er en 1,6-liters model med benzin motor, og er helt original. Bilen har krog monteret bagpå og et sort DK-klistermærke, samt grå VW-hjulkapsler hele vejen rundt. Der er derfor ikke som sådan nogle særlige kendetegn ved bilen.

Da denne Volkswagen Jetta forsvandt, var den monteret med nummerpladerne: AT 74 637. Disse kan naturligvis være skiftet flere gange siden.

LÆS OGSÅ: Misha savner sin Volkswagen Golf Cabriolet

Hvis du ser bilen, så kontakt straks det lokale politi. Tag gerne et billede af bilen som det allerførste. Du kan også kontakte ejeren Nina direkte på telefon 52 11 46 20, eller på Facebook via dette Facebook link. 

HJÆLP MED AT FINDE BILEN – DEL ARTIKLEN I DIT NETVÆRK!

Det er sket MANGE gange før allerede, at biler som I deler i jeres netværk, bliver fundet. Så hvorfor ikke også denne blå Volkswagen Jetta?

Se billeder af den efterlyste bil, i galleriet herunder:

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.