fbpx

EFTERLYSNING: Mathias savner sin Audi S5 Sportback

Det var ikke længe at han nåede at eje bilen - to måneder, og så forsvandt den. Har du set den?

Mathias fik kun lov at beholde bilen kort tid

De biler vi efterlyser, er ofte ejet af ejerne i længere tid. Men denne gang havde ejeren Mathias knap nok nået at køre i sin bil, før den forsvandt. Hele to måneders ejerskab blev det til – og nu er den væk. Har du set den?

Den hurtige Audi S5 Sportback er en årgang 2011. Bilen blev stjålet fra Slagelse, hvor tyveriet skete natten til den 09-02-2021 i tidsrummet omkring 00:00-06:45.

Her kan du se vores liste over aktuelle efterlyste biler

Billederne af bilen er desværre ikke de bedste denne gang, så det er lidt svært at se de forskellige detaljer på bilen. Men vi kan fortælle at lakeringen er en form for mørkeblå, og at der på en Audi S5 Sportback er sølvfarvede sidespejle. Derudover sidder der et S5 emblem i grillen foran, og en række skræmmer.

På førerdøren er der ridser et stykke under håndtaget og nede hvor bilen har en kant i designet. Dertil har den nogle kantridser på højre bagfælg. Bag på sidder også et S5 logo med rød firkant, mens der i bunden bag på er fire udstødningsrør.

LÆS OGSÅ:
EFTERLYSNING: Range Rover Sport på prøveplader, mangler fra Søborg

Dertil har bilen en lille, men ganske unik detalje: Da der er blevet skiftet en forskærm i den ene side, er der nogle ‘nitter’ som holder skærmen. I den ene side er de chrome farvede, mens de i den anden side er lakerede.

Da bilen forsvandt var den monteret med nummerpladerne: CV 32 547. De kan naturligvis være skiftet mange gange siden.

HJÆLP MED AT FINDE BILEN – DEL ARTIKLEN I DIT NETVÆRK!

Det er sket MANGE gange før allerede, at biler som I deler i jeres netværk, bliver fundet. Så hvorfor ikke også denne Audi S5 Sportback?

Hvis du ser bilerne, så kontakt straks det lokale politi. Tag gerne et billede af bilen som det allerførste. Du kan også kontakte Mathias direkte på telefon: 2517 8018.

Se billeder af den efterlyste Audi S5 Sportback, i galleriet herunder:

🤞 HJÆLP MED AT FINDE BILERNE - BLIV EN DEL AF VORES NETVÆRK!

Du kan nemt afmelde dig igen! Læs mere i vores privatlivspolitik

LÆS OGSÅ:
Skolevejene får politikontrol i denne uge

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.