fbpx

EFTERLYSNING: Mathias savner sin Audi S5 Sportback

Det var ikke længe at han nåede at eje bilen - to måneder, og så forsvandt den. Har du set den?

Mathias fik kun lov at beholde bilen kort tid

De biler vi efterlyser, er ofte ejet af ejerne i længere tid. Men denne gang havde ejeren Mathias knap nok nået at køre i sin bil, før den forsvandt. Hele to måneders ejerskab blev det til – og nu er den væk. Har du set den?

Den hurtige Audi S5 Sportback er en årgang 2011. Bilen blev stjålet fra Slagelse, hvor tyveriet skete natten til den 09-02-2021 i tidsrummet omkring 00:00-06:45.

Her kan du se vores liste over aktuelle efterlyste biler

Billederne af bilen er desværre ikke de bedste denne gang, så det er lidt svært at se de forskellige detaljer på bilen. Men vi kan fortælle at lakeringen er en form for mørkeblå, og at der på en Audi S5 Sportback er sølvfarvede sidespejle. Derudover sidder der et S5 emblem i grillen foran, og en række skræmmer.

På førerdøren er der ridser et stykke under håndtaget og nede hvor bilen har en kant i designet. Dertil har den nogle kantridser på højre bagfælg. Bag på sidder også et S5 logo med rød firkant, mens der i bunden bag på er fire udstødningsrør.

Dertil har bilen en lille, men ganske unik detalje: Da der er blevet skiftet en forskærm i den ene side, er der nogle ‘nitter’ som holder skærmen. I den ene side er de chrome farvede, mens de i den anden side er lakerede.

Da bilen forsvandt var den monteret med nummerpladerne: CV 32 547. De kan naturligvis være skiftet mange gange siden.

HJÆLP MED AT FINDE BILEN – DEL ARTIKLEN I DIT NETVÆRK!

Det er sket MANGE gange før allerede, at biler som I deler i jeres netværk, bliver fundet. Så hvorfor ikke også denne Audi S5 Sportback?

Hvis du ser bilerne, så kontakt straks det lokale politi. Tag gerne et billede af bilen som det allerførste. Du kan også kontakte Mathias direkte på telefon: 2517 8018.

Se billeder af den efterlyste Audi S5 Sportback, i galleriet herunder:

EFTERLYSNING: Mathias savner sin Audi S5 Sportback, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests FÅ OPDATERINGER OM EFTERLYSTE BILER!

Vi spammer ikke! Læs mere i vores privatlivspolitik

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.