fbpx

EFTERLYSNING: Lene mangler sin store Toyota Landcruiser

Den store koksgrå Landcruiser, forsvandt fra et værksted i løbet af natten

Lene savner sin koksgrå Toyota Landcruiser

Lene har desværre også været udsat for et tyveri, af sin store koksgrå Toyota Landcruiser. Det skete i mens, at bilen holdt på et værksted hos VIA Biler i Viby J, sydvest for Århus natten til den 21/1-2020.

Her kan du se vores liste over aktuelle efterlyste biler

Den koksgrå Toyota Landcruiser skulle blot ind og have skiftet et punkteret hjul da den forsvandt, og den har desværre kun få kendetegn, foruden sin størrelse og den meget velholdte stand. Der sidder nemlig et klistermærke på bilens bagerste rude med teksten: “En rigtig hund er en schæfer”. Ligeledes er der et rundt klistermærke på den ene bagerste siderude med billede af en schæferhund og ordlyden: “Kreds 12”.

Da bilen forsvandt var den monteret med nummerpladerne: SZ 96 399. De kan naturligvis være skiftet mange gange siden.

Desværre er det ikke de bedste billeder, som vi er i besiddelse af af bilen. Men vi mener at de er gode nok til at give en ide om, hvordan bilen ser ud.

LÆS OGSÅ:
EFTERLYSNING: Nu mangler Line og Kevin deres BMW 5-Serie!

HJÆLP MED AT FINDE BILEN – DEL ARTIKLEN I DIT NETVÆRK!

Det er sket MANGE gange før allerede, at biler som I deler i jeres netværk, bliver fundet. Så hvorfor ikke også denne Toyota Landcruiser?

Hvis du ser bilerne, så kontakt straks det lokale politi. Tag gerne et billede af bilen som det allerførste. Du kan også kontakte Lene direkte på Facebook, via dette link.

Se billeder af den efterlyste Toyota Landcruiser, i galleriet herunder:

🤞 HJÆLP MED AT FINDE BILERNE - BLIV EN DEL AF VORES NETVÆRK!

Du kan nemt afmelde dig igen! Læs mere i vores privatlivspolitik

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.