fbpx

EFTERLYSNING: Leasingfirma savner en hvid Volkswagen Passat Variant R-Line

Bilen er forsvundet fra Forza Leasing i Køge, efter et indbrud på ejendommen hvor bilen forsvandt. Har du set den?

Indbrud hos Forza Leasing får Volkswagen Passat R-Line til at forsvinde

Natten mellem torsdag og fredag den 20-21 august 2020, har der været indbrud hos Forza Leasing i Køge. Tyvene er stukket afsted med en hvid Volkswagen Passat Variant R-Line uden nummerplader. Der er dusør på 10.000 kroner til den, som får bilen tilbage til Forza Leasing.

Da bilen forsvandt uden nummerplader, skal du derfor kigge efter bilens stelnummer. Det kan typisk ses i forruden nederst til højre, hvor der står et langt ID.
Bilens stelnummer er oplyst til at være: “WVWZZZ3CZJE101967″.

Her kan du se vores liste over aktuelle efterlyste biler

Krog på bagenden

Da bilen er af en R-Line variant, har den masser af udstyr. På det ydre er bilen hvid med indfarvede kofangere som har kromlister hele vejen rundt. Fælgene er mørkegrå alufælge og på taget er der sølvfarvede tagbøjler. I frontgrillen sidder et lille R-Line emblem.

Bag på bilen er der en stor og bred udstødning i hver side, og lidt unikt på netop denne bil, er der monteret en trækkrog. Der står kun ‘Passat’ på bagklappen, og altså ikke noget om motorvarianten.

LÆS OGSÅ:
Streetrace aktører vil køre sidelæns

I kabinen er der masser af udstyr. Bilen har store sorte lædersæder med Alcantara stof på siderne, automatgear og en stor infotainment skærm i midten. Over skærmen sidder et lille ur. Dertil er der et sort sportslæderrat med multifunktion og flad bund.

Da bilen har ‘Nøglefri-start’, mistænkes det at den kan være stjålet ved at aflæse nøglens signal fra bygningen, så bilen kan startes og køres væk.

LÆS OGSÅ: Holger savner stadigvæk sin gamle Porsche 911

HJÆLP MED AT FINDE BILEN – DEL ARTIKLEN I DIT NETVÆRK!

Det er sket MANGE gange før allerede, at biler som I deler i jeres netværk, bliver fundet. Så hvorfor ikke også denne Volkswagen Passat Variant R-Line?

Hvis du ser bilerne, så kontakt straks det lokale politi. Tag gerne et billede af bilen som det allerførste. Du kan også kontakte Forza Leasing direkte på Facebook via dette link.

Se billeder af den efterlyste Volkswagen Passat Variant R-Line, i galleriet herunder:

LÆS OGSÅ:
Racerløbets fascinerende historie

🤞 HJÆLP MED AT FINDE BILERNE - BLIV EN DEL AF VORES NETVÆRK!

Du kan nemt afmelde dig igen! Læs mere i vores privatlivspolitik

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.