fbpx

EFTERLYSNING: Har du set Jakobs Audi TT?

Kan kendes på bodykit og andre unikke detaljer

Jakob savner sin grå Audi TT

Natten til onsdag den 3. februar 2021, er Jakob blevet udsat for et tyveri. Hans grå Audi TT er forsvundet, og desværre ikke set siden. Bilen var parkeret på Kongevejen i Virum, men ikke til at finde, da Jakob skulle afsted med den igen.

Her kan du se vores liste over aktuelle efterlyste biler

Den grå Audi TT har et ret unikt udseende. Forrest har den monteret en RS-sportskofanger med TT-logo i grillen, uden det ekstra RS. Hen af siderne har den monteret et sideskørt med store luftindtag, mens der bag på bilen er en forholdsvis ordinær bagkofanger, men med kulfiber detalje i midten nederst og to store udstødningsrør i hver side. Den har en mindre mekanisk hækspoiler på bagenden og emblemfri bagklap, ud over de fire Audi-ringe mens der på hjulene er monteret forholdsvis store alufælge, som ses på billederne.

Jakob fortæller, at de fire udstødninger giver bilen en anden og kraftigere lyd end normalt. Under motorhjelmen lægger der samtidig en 3,2-liters V6 motor. Så bilen er ret kvik, med sine 250 hestekræfter.

LÆS OGSÅ:
Grå stær svækker synet og øger din risiko for at miste kørekortet

Da bilen forsvandt var den monteret med nummerpladerne: CH 92 772. De kan naturligvis være skiftet mange gange siden.

HJÆLP MED AT FINDE BILEN – DEL ARTIKLEN I DIT NETVÆRK!

Det er sket MANGE gange før allerede, at biler som I deler i jeres netværk, bliver fundet. Så hvorfor ikke også denne Audi TT?

Hvis du ser bilerne, så kontakt straks det lokale politi. Tag gerne et billede af bilen som det allerførste. Du kan også kontakte Jakob direkte på Facebook, via dette link.

Se billeder af den efterlyste Audi TT, i galleriet herunder:

🤞 HJÆLP MED AT FINDE BILERNE - BLIV EN DEL AF VORES NETVÆRK!

Du kan nemt afmelde dig igen! Læs mere i vores privatlivspolitik

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.