Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 98

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 100

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 101

EFTERLYSNING: Frederik savner sin blå Up!

Den blå Up! forsvandt fra Sulsted Stadion, og kan blandt andet kendes på det dyre Alpine anlæg, som findes i bilens bagagerum

Blå Volkswagen Up! savnes fra Nordjylland

En blå Volkswagen Up! savnes fra Nordjylland, nærmere betegnet fra området omkring Sulsted Stadion. Her forsvandt bilen den 6/6-2020, og blev dagen efter set i Limfjordstunellen. Trods flere opslag på sociale medier, er bilen dog ikke fundet endnu og siden den blev spottet dagen efter, har der ikke været meget nyt i sagen.

Bilen kan kendes på den lidt særlige blå farve på en Volkswagen Up!, ud over at den er sænket og har de store fælge monteret. Bag på bilen har den udstødning i hver side, hvilket heller ikke er normalt på disse modeller. Bilen har sorte sidespejle og en emblem-fri bagklap, tonede ruder og noget helt særligt i bagagerummet.

Her er der nemlig installeret et Alpine musikanlæg, som koster omkring 89.000 kroner.

Da bilen forsvandt var den monteret med nummerpladerne: CN 55 082. De kan dog være skiftet mange gange siden.

LÆS OGSÅ: Sort Audi A4 Avant savnes fra Sydhavnen i København

Hvis du ser bilen, så kontakt straks det lokale politi. Tag gerne et billede af bilen som det allerførste. Du kan også kontakte ejeren Frederik på Facebook via dette link, eller hans kæreste Julie på 2048 2171 eller via dette Facebook link.

HJÆLP MED AT FINDE BILEN – DEL ARTIKLEN I DIT NETVÆRK!

Det er sket MANGE gange før allerede, at biler som I deler i jeres netværk, bliver fundet. Denne efterlysning er godt nok ikke helt aktuel, men tilsvarende køretøjer er blevet fundet før lang tid efter. Så hvorfor ikke også denne?

Se billeder af den efterlyste bil, i galleriet herunder:

EFTERLYSNING: Frederik savner sin blå Up!, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests FÅ OPDATERINGER OM EFTERLYSTE BILER!

Vi spammer ikke! Læs mere i vores privatlivspolitik

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.