Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 98

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 100

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 101

EFTERLYSNING: Claus mangler sin Volkswagen Bobbel

Den stod ude en enkelt nat, og nu er den væk. Har du mon set bilen, som er blevet stjålet i Århus?

En flot Volkswagen Bobbel savnes i Århus

Claus fra Århus savner sin flotte gamle Volkswagen Bobbel. Bilen var parkeret uden for en enkelt aften ved amtssygehuset i Århus, før den var forsvundet.

Normalt står bilen ellers parkeret i garage, men natten til lørdag den 22. august 2020, var bilen væk. Tyve mente at de havde mere brug for bilen, end ham selv.

Her kan du se vores liste over aktuelle efterlyste biler

Særlige detaljer

Da bilen forsvandt var den monteret med nummerpladerne: ZE 38 907, men de kan naturligvis være skiftet mange gange siden.

Særlige kendetegn på bilen er bilens lidt særlige ‘petroleumsblå’ lakering matchet op med bilens meget velholdte krom detaljer, som du blandt andet ser på kofangerne foran og bag på, hen af siderne og på de store fælge i hjulene. Skærmene hen over hjulene er dog lakeret om, så de fremstår en anelse anderledes i nuancen, end resten af bilen.

Kabinen fremstår original og med hvide farver på sæderne foran og bagi, samt i bilens loft. På førersiden sidder et hvidt klistermærke med et blåt VW logo, mens der på bagsiden af klistermærket står noget tekst.

Bag på bilen har der været monteret et DK-klistermærke, som dog er væk nu. Derfor er bilen lidt mere klar i lakken, hvor det har været monteret. Ved baghjulene, har bilen stænklapper med VW-logo på.

LÆS OGSÅ: Holger savner stadigvæk sin gamle Porsche 911

HJÆLP MED AT FINDE BILEN – DEL ARTIKLEN I DIT NETVÆRK!

Det er sket MANGE gange før allerede, at biler som I deler i jeres netværk, bliver fundet. Så hvorfor ikke også denne fine Volkswagen Bobbel?

Hvis du ser bilerne, så kontakt straks det lokale politi. Tag gerne et billede af bilen som det allerførste. Du kan også kontakte ejeren Claus via dette Facebook link, eller på telefon 3024 3027.

Se billeder af den efterlyste Volkswagen Bobbel, i galleriet herunder:

EFTERLYSNING: Claus mangler sin Volkswagen Bobbel, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests FÅ OPDATERINGER OM EFTERLYSTE BILER!

Vi spammer ikke! Læs mere i vores privatlivspolitik

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.