fbpx

*FUNDET*: Charlotte mistede sin Mazda på campingpladsen

Hvid Mazda CX5 forsvandt fra campingpladsen

Opdatering:

BILEN ER FUNDET! Vi har modtaget et billede fra ejeren Charlotte af den hvide Mazda CX5, som viser os sin bil parkeret på et fejeblad. Den blev nemlig stoppet lørdag den 2/5 om natten af Politiet i Billund.

Tyven som sad bag rattet sidder endnu i varetægt i Vejle, og nøglen til bilen befandt sig i bilen. Dog var den tømt for alt det udstyr, som ellers oprindeligt var i bilen.

Se billede af fundet, i galleriet herunder!

Campingopholdet ændrede sig pludselig

Natten til lørdag den 18-04-2020, blev Charlotte og hendes familie udsat for et biltyveri. Bilen blev nemlig stjålet på campingpladsen ‘Family Camping Jelling’, omkring klokken 02:30.

Tyveriet skete på en yderst fræk måde, i og med at tyvene var gået ind i teltet ved hendes campingvogn, og taget nøglerne til hendes hvide Mazda CX5.

Bilen har masser af genkendelige dele, som f.eks trækkrog og masser af klistermærker på bagruden samt en ridset forlygte. Klistermærkerne kan du se billeder af, i galleriet herunder.

Da bilen forsvandt var den monteret med nummerpladerne: BB 89 530. Den blev dog allerede søndag ved 10 tiden spottet, kørende mod nord mod Vildbjerg/Holstebro af en bekendt til forudrettet.

LÆS OGSÅ:
McLaren 765LT er firmaets vildeste Super Series model

I bilen var monteret  to alubure til hunde, mens der lå masser af andre effekter i bilen. Heriblandt to dækner, nogle Emuk campingspejle til netop en Mazda CX5 model, en pink Lego jakke med bjerge i størrelse 152, et par guld glimmer gummistøvler i størrelse 37 af mærket Sofie Snor (eller noget tilsvarende). Ser du nogle af disse ting på en rasteplads eller til salg på nettet, så må du gerne lige være opmærksom.

HJÆLP MED AT FINDE BILEN – DEL ARTIKLEN I DIT NETVÆRK!

Det er sket MANGE gange før allerede, at biler som I deler i jeres netværk, bliver fundet. Så hvorfor ikke også denne Mazda CX5?

Se billeder af den efterlyste bil, i galleriet herunder:

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.