fbpx

*FUNDET*: Alex savner sin lyseblå Mercedes-Benz ML 63 AMG

Den kan være hvor som helst, men vi giver efterlysningen et forsøg. Bilen har været forsvundet i omkring en uge allerede. Dusør på 10.000 kroner.

16-02-2021: BILEN ER FUNDET

Den lyseblå Mercedes-Benz ML 63 AMG er blevet fundet! Og det betyder, at bilen nu er tilbage til sin rette ejer.

Desværre kan vi ikke offentliggøre omstændighederne omkring fundet denne gang, men vi kan bekræfte, at den nu er tilbage til rette ejermand.

Alex takker for hjælpen, og vi takker for de delinger, som bilen nåede at få!


Alex har netop opdaget at hans Mercedes’ er væk

Vi forsøger at stræbe efter kun at efterlyse biler, som er aktuelle, da der derved er størst chance for at de igen kan blive fundet. Men denne gang er så unik en bil forsvundet fra sin ejer, at vi giver efterlysningen et forsøg.

Der er tale om en metallisk lyseblå Mercedes-Benz ML 63 AMG fra 2010, som har holdt parkeret i en aflåst parkeringskælder på Islands Brygge i København. Parkeringskælderen skal man bruge chip til for at komme ind, og overvågning er i gang med at blive undersøgt.

LÆS OGSÅ:
EFTERLYSNING: Frederik savner sin blå Up!

Men det ændrer desværre ikke ved, at Alex savner sin Mercedes’, som nu er forsvundet. Sidste gang han så den på parkeringspladsen, var for en uge siden – og han har først opdaget at den var væk, i dag.

Her kan du se vores liste over aktuelle efterlyste biler

Vi har desværre kun to billeder af bilen denne gang, som begge er forfra. Dog er det tydeligt at se bilens lidt atypiske metalliske blå lakering, ovenpå de store AMG-fælge og grå alu-trin liste. Da bilen har været opbevaret og først skulle ud og køre til sommer, har den stået uden nummerplader. Så derfor har vi kun bilens stelnummer i denne omgang.

Stelnummeret på bilen er: WDC1641771A554108. Stelnummeret kan aflæses i bunden af forruden.

Ud over bilens udseende og farve, så larmer den en del. Under hjelmen findes en 6,2-liters V8 motor som yder hele 510 hestekræfter, så derfor larmer den en del.

Der er lidt forskellige skræmmer at kigge efter, hvis du finder bilen. Venstre spejlkappe har nemlig en skade, ligesom bilen har nogle skræmmer på venstre bagside og foran på venstre side.

LÆS OGSÅ:
EFTERLYSNING: Camilla og Kenneth savner deres Volkswagen Sharan

HJÆLP MED AT FINDE BILEN – DEL ARTIKLEN I DIT NETVÆRK!

Det er sket MANGE gange før allerede, at biler som I deler i jeres netværk, bliver fundet. Så hvorfor ikke også denne Mercedes-Benz ML 63 AMG?

Hvis du ser bilerne, så kontakt straks det lokale politi. Tag gerne et billede af bilen som det allerførste. Du kan også kontakte Alex direkte på telefon: 5022 0643.

Se billeder af den efterlyste Mercedes-Benz ML 63 AMG, i galleriet herunder:

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.