Første episode af Top Gear sæson 17 blev vist i søndags. Nu kan vi give dig et sammendrag af det første afsnit. Se alle bilerne fra programmet her.

Første afsnit af sæson 17 blev vist i søndags den 26. juni 2011. En sæson som har meget at leve op til efter et par gode sæsoner i 2010. Jeremy, Richard og James har efterfølgende udtalt at de slet ikke var klar eller klar over at første afsnit allerede skulle filmes i onsdags sidste uge. Første afsnit blev derfor ikke helt, som forventet. Men drengene er nu klar til at levere endnu en super sæson. Nedenfor ser du bilerne, som drengene kiggede på i første afsnit. Sæsonens første gæst var Alice Cooper.

Richard Hammond havde mulighed for at kigge, på den ellers store Hummers, værste mareridt. Marauder er et pansret køretøj, som bliver bygget i Afrika. Hammond skal forsøge at finde ud af om Marauder fungerer i dagligdagen og om det måske var bedre at købe en Hummer. Som du sikkert allerede har regnet ud bliver dette et indslag på bedste Top Gear manér. Nedenfor kan du se en lille film med lidt klip fra indslaget.

[youtube]vLTFoUkNpuE[/youtube]

Jeremy Clarkson havde håbet at VW skulle levere en Golf GTi, der skulle give ham følelsen af at køre i en af hans bedste biler igen. Det har dog vist sig at være BMW, som skulle levere denne følelse til Clarkson. Den nye BMW 1M Coupe bliver testet godt og grundigt på Top Gear test track. Så grundigt at der er områder hvor der ikke skal fjernes græs mere i sæson 17. Ud over en hurtig omgang på banen, bliver BMW’en sat op i mod den nye Porsche Cayman R og Lotus Evora. Hvem der vinder, skal du selv have lov til at se.

[youtube]15bQjiwzgUA&feature[/youtube]

James May fik til ansvar at få revanche fra Richard Hammonds løb tilbage i 2007, hvor han skulle køre om kap imod et bobslæde team. Denne gang skulle det ske samme sted og på samme måde dog med få ændringer. Amy Williams var hvem May var op i mod i hans nye Mini Countryman WTC rally bil. Hvordan resultatet blev skal du også selv have lov til at se. Men den “lille” Mini fik lov til at kæmpe for det!

[youtube]b3-bpoVrLP8[/youtube]

 

 2011 er året hvor den smukke Jaguar E-type fylder 50 år. Dette fejre Jeremy Clarkson ved at kigge på modellen, som den var for 50 år siden og så hvordan modellen vil tage sig ud i 2011. Eagle E-Type Speedster gør et eller andet ved Clarkson for han siger ting om den, som man ikke ville forvente at han ville sige om netop denne bil. Kan den virkelig være så god? Til en pris på omkring en halv million pund burde man måske også have denne følelse.

[youtube]6BAmiHWSXa8&feature[/youtube]

Næste afsnit af Top Gear sæson 17 er på søndag den 3. juli 2011.