Skal du og dine venner løbe afsted med billetterne til Need for Speed filmen?

 

[youtube]SSOWebH0bG8[/youtube]

 

Pro-Street.dk udlodder netop nu i samarbejde med Nordisk Film, 2×5 billetter til biografilmen Need for Speed, som har premiere i de danske biografer den 20 marts 2014!

 

For at være med i konkurrencen om disse billetter, skal du først og fremmest se traileren her i artiklen. Når du har set den igennem, hopper du herind på vores Facebook event, og giver en kommentar med hvad for en bil du ser mest frem til at se, når du skal ind og se filmen! Dernæst skal du tagge de fire venner i samme kommentar, som du gerne vil have med ind i biografen!

 

Og hvad gør jeg så? Vi finder to heldige vindere den 12 marts 2014 klokken 20:00, blandt alle dem som har tagget og kommenteret! Simpelt nok? Yep!

 

Handlingen kort
Efter at have tilbragt to år i fængsel for en dødelig trafikulykke, som han ikke var skyld i, sikrer Tobey Marshall sig en plads i det eksklusive ulovlige underground DeLeon cross nation race fra kyst til kyst i USA. Hvis han vinder løbet kan det ikke alene sikre ham adskillige millioner dollars, men også give ham mulighed for at få hævn over den mand, der fik hans bedste ven dræbt i den fatale ulykke. Problemet er, at der er nogen, der har sat en pris på hans hoved, så han skal ikke alene undgå politiet, men også de bounty hunters, der vil indkassere dusøren for ham, død eller levende.

 

[nggallery id=764]