Så blev det igen tid til at læse nyheden om, at Gran Turismo 5 atter engang bliver udsat. Spillet der ellers skulle have været ude i næste måned, er udsat yderligere til stor skuffelse for spilfans.

Gran Turismo 5 havde fået officiel udgivelsesdato her til november. Men atter engang er spillet blevet udsat, denne gang til et tidspunkt inden den 24 december.
Man kunne godt fristes til at tro, at spillet måske aldrig kommer, og diverse spilforretninger tror snart heller ikke på det længere:“Jeg vil have spillet i hånden, før jeg tror på det”. Sådan udtaler en medarbejder fra spilforretningen GameStop.

 

Der er kommet et hav af trailere op til udgivelsesdatoen, og man kan nemt blive imponeret. Men det kunne også tyde på, at holdet bag Gran Turismo 5 bruger lidt for meget tid på disse trailers. Eller også møder de bare for stor konkurrence fra konkurrenten til søsterkonsollen Xbox 360, Forza Motorsport.
Selv udtaler Kazunori Yamauchi, skaberen bag serien, at de er meget kede af udskydelsen og at de undskylder overfor de mange GT-Fans. Men de vil være sikre på at udgive et så perfekt bilspil, at endnu en udskydelse måtte være nødvendig.

 

Det lyder som noget man har læst og hørt før, og hvad man efterhånden skal tro må være op til den enkelte. Man kan dog håbe på at udskydelserne skyldes endnu flere fede detaljer og features til det endelige spil.
Læs den officielle pressemeddelelse her, og giv din kommentar til kende som de mange hundrede andre GT-Fans.