fbpx

Vidner søges: Hasarderet kørsel i Herlev

Politiet vil gerne i kontakt med vidner til episoden

Foto: Politi.dk

Hasarderet kørsel i Herlev

Tirsdag den 7. januar 2020, foretog Politiet anholdelse af to personer, efter en hasarderet kørsel i Herlev samme aften.

Det skete efter en episode i Herlev ved Herlev Hovedgade, hvor en patrulje forsøgte at bringe en bil til standsning, som i stedet for at stoppe, speedede op og kørte hasarderet fra stedet.

Københavns Vestegns Politi vil derfor gerne i kontakt med vidner til episoden, som førte til to anholdelser samme aften.

Det hele foregik ud for Stationsaleen 7 i Herlev, da patruljen cirka klokken 18:38 ville bringe bilen til standsning. I forsøget på at flygte fra stedet, blev en politimand ramt af bilen.

Der skete dog ikke andet end at betjenten pådrog sig overfladiske skrammer, og de to betjente mente at det var nødvendigt med et varselsskud op i luften. Det var dog ikke nok til at få flugtbilisten til at stoppe, og den fortsatte derfor med høj fart videre op ad Herlev Hovedgade, hvor flere fodgængere måtte springe for livet og endnu en person blev ramt overfladisk af bilen.

Politikommisær Andreas Mollerup fortæller, at man siden sagens begyndelse, har været i kontakt med mange vidner i sagen, men at man fortsat søger flere personer, som var tæt på at blive ramt af bilisten eller andre, som måtte have overværet hændelsen.

23-årig mand fængslet

Under den hasarderede flugt, pådrog en fodgænger og politimand sig overfladiske knubs. De blev begge tjekket på sygehuset efterfølgende.

I forbindelse med sagen og anholdelserne, blev der anholdt en 23-årig mand. Han blev varetægtsfængslet og begge personer fra køretøjet blev blandt andet mistænkt for grov vold, for vold mod politiet og for at bringe andres liv i fare.

Hvis du har oplysninger i sagen, så sidder Københavns Vestegns Politi klar til at modtage informationer på 4386 1448.

Kilde
Politi.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.