fbpx

Vidner efterlyses: 12-årig pige dræbt i trafikulykke

Nordjyllands Politi efterlyser vidner, til et trafikuheld hvor en 12-årig pige på el-løbehjul er blevet dræbt

Her til morgen er der sket en tragisk ulykke i Østervrå i Vendsyssel. En bilist har ramt en 12-årig pige på el-løbehjul, som er afgået ved døden. Bilisten er anholdt, men politiet efterlyser vidner.

Pigens pårørende er underrettet efter at ulykken skete, da pigen var på vej til skole her til morgen. Ved ulykken pådrog pigen sig alvorlige kvæstelser, og blev bragt på hospitalet. Her blev hun desværre erklæret død.

Ulykken skete på Brøndenvej i Østervrå, og hvis man har set ulykken vil Nordjyllands Politi gerne snakke med dig.

Bilisten som har ramt pigen, blev på stedet anholdt af politiet. Her mistænker man den 50-årige mand, at han var påvirket under kørslen. En blodprøve skal senere vise et svar på dette.

Manden kom ikke til skade under ulykken, men skal fremstilles i grundlovsforhør ved Retten i Hjørring i morgen. Her vil han blive sigtet for uagtsomt manddrab og kørsel i påvirket tilstand.

 

LÆS OGSÅ:
2021 VW Golf GTI får online premiere før Geneva Motor Show

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.