fbpx

VIDEO: Team Galag’s batmobil kørt galt i Holland

Det skete med youtuberen Sebastien Delanney bag rattet

Foto: Téteghem. / © LR

I går landede der en nyhed på flere franske medier og ikke mindst sociale medier, da den verdensberømte ‘Batmobile’ har været udsat for et trafikuheld ved en motorvejsafkørsel på A16 i Holland.

Hvad der præcist er sket er lidt svært at finde ud af, men franske medier fortæller at Youtuberen Sebastien Delanney (Seb Delanney) sad bag rattet, da ulykken fandt sted.

Sebastien var på vej fra London, hvor han havde kørt rundt og vist bilen frem, og på vej gennem tunnelen til Holland, hvor der fandt et ‘Cars N Coffee’ event sted. Men så langt kom han aldrig.

På motorvejsafkørslen på A16, blev den sorte ‘Batmobil’ påkørt af en Renault Scenic. Det betød at det ene forhjul knækkede af, og bilen fik større skader.

Der er dog ingen meldinger om tilskadekomne personer, men den Saudi-arabisk-ejede ‘Batmobil’, skal nok en tur på værksted, før den kommer ud og køre igen.

LÆS OGSÅ:
Ny sommerpris på Peugeot 206+

Ville på roadtrip i Europa

I en tidligere video har Sebastien Delanney fortalt, at han ville køre et roadtrip rundt i europa ombord på den verdensberømte ‘Batmobil’.

Bilen som har taget et år at opbygge i kulfiber i Sverige, er bygget på en Lamborghini Gallardo. Den har en 5,2-liters V10-motor og ejes af de to saudiarabiske brødre og grundlæggere af ‘Team Galag’, Sultan og Talal Al-Saud.

To gule Lamborghini Aventador SV optræder også i videoerne, men de har umiddelbart ikke været med i ulykken, men er blot stoppet som vidner til uheldet.

Bilen har for nyligt været i Danmark, hvor den befandt sig på parkeringspladsen foran AC Hotel Bella Sky. Billederne kan du se i galleriet herunder, og læse om det her.

Via
YoutubeYoutube
Kilde
FranceInfo

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.