fbpx

VIDEO: Jessica Hawkins sætter verdensrekord på en maskine til haven

Denne Honda-byggede græsslåmaskine kører fra de fleste brian biler

Når du skal ud og finde dig et hurtigt køretøj, er det formentlig ikke en græsslåmaskine du tænker på i første omgang, som kunne være dit førstevalg.

Men denne maskine fra Honda, er en sag for sig selv.

Bag rattet sidder racerkøre og stunt driver Jessica Hawkins, som på Dekra Lausitzring banen nær Dresden i Tyskland, sætter verdensrekord fra 0-100 km/t, på bare 6.285 sekunder!

Topfarten på maskinen er hele 242 kilometer i timen!

For at en græsslåmaskine af denne art kan deltage i kampen om verdensrekorden, kræver det at den rent faktisk ligner et haveredskab. Derudover SKAL den kunne slå græs, ellers kan den ikke være med i dysten. Og denne maskine fra Honda, kan det hele.

Under hjelmen, hvis man kan sige det sådan, er der ikke længere en standard motor. Nu er der blevet placeret en 999cc motor med fire cylinder fra en Honda CBR1000RR Fireblade Sp motorcykel, som yder hele 200 hestekræfter ved 13.000 omdrejninger!

Se den vilde video, i toppen af artiklen.

Pro-Street.dk møder Jessica Hawkins i Danmark

Hvis du synes at du har set Jessica Hawkins før, så er det nok ikke helt utænkeligt.

Tilbage i juni måned for et år siden, deltog Jessica nemlig i det store Fast & Furious Live Show i Royal Arena på Amager, hvor hun var en af de mange stuntkørere til det store bilshow.

Som følge af dette store show, afholdt arrangøren en lille fremvisning af nogle udvalgte af de kendte biler fra Fast & Furious filmene, i shoppingcentret Fields. Her kunne man også møde nogle af stuntkørerne, som blandt andet var Jessica Hawkins.

Vi tog i Fields og mødte Jessica. Hun tog vores kamera, og lavede denne videopræsentation i Fields:

 

 

Via
YouTube
Kilde
Motor1.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.